• Tukt

    Han jag är kär i raggar på min kompis och hon är intresserad

    Lätt att låta lite krass, men det är ju sådär livet ser ut. Händer hela tiden. Inget unikt alls.
    Anledningen till att jag reflekterar så, är för att det är lätt att sådana där saker växer en över huvudet. De blir skitstora och man tycker det är det mest speciella i världen.
    Men det bästa sättet att hantera det, är ofta att andas lite och inse att sådant händer. Även polare man tyckt sig kunna lite på, glider i väg och man känner sig sviken.
    Och det ÄR så klart jobbigt, men mitt tips är att inte göra det större än vad det faktiskt är. Lätt sagt, men svårt gjort.
    Lycka till!

  • Tukt
    Anonym (Sara) skrev 2019-12-08 00:05:13 följande:
    Ja alltså jag kan inte styra över situationen. Om min polare har kontakt med honom sviker hon mig, men samtidigt är det ett aktivt val av henne. Jag kommer dock ha svårt att bli arg en längre period, ledsen och sviken absolut, men hag förlåter ju allt.. vill inte förlora henne och just nu är känslan att hon är sur på mig för att jag stoppar hennne att träffa denna kille.
    Jag tror du ska lägga ditt fokus, din energi bortom detta. Utgå från att din kompis och den här killen blir ett par. Lite worst case scenario och hur du måste förhålla dig då.
    Förmodligen ta upp andra vänner, lägga fokus på hobby, träning och allt annat som kan ge dig energi.
    Ställ inga ultimatum till din vän, men var tydlig med att det blir så jobbigt för dig att det blir svårt att umgås som innan om detta forsätter.
    Se bortom nuet. Ta sak för sak i den takt du orkar. Men fastna inte i att älta eländet för mycket.
Svar på tråden Han jag är kär i raggar på min kompis och hon är intresserad