• Physalis

    Jag har aldrig förstått varför man tycker om mig och vill vara kompis

    Du kanske är smart och har insiktsfulla åsikter som gör att det meningsfullt för andra att prata med dig?


    Korrekturläser som en kratta
  • Physalis
    Anonym (.) skrev 2019-12-09 22:25:12 följande:

    Tack för ditt trevliga inlägg. Ja, om det räcker så. Kanske man kan förstå en smula. Jag förstår bara inte själva unikheten med det hela. Finns ju hur många trevliga människor som helst. jag ser inte mig själv att jag skulle ha några speciella kvalifikationer, hehe. Men det var trevligt när den nya kvinnliga bekante sa att det var trevligt att ha mig där. Kändes också lite förvånade. Kom lite spontant, tycker jag.Klok vet jag inte. Men det hade varit kul om man fick veta vad och varför man är omtyckt. :p


    Visst är det. Jag har märkt att det är rätt vanligt att berätta för alla andra än den faktiska personen om hur fantastisk denne är. Jag själv försöker bli bättre på att berätta för mina nära och kära om hur mycket och varför jag tycker om de.

    Jag minns en arbetsplats jag jobbade på i 7 år. När jag slutade hade de samlat pengar till mig för min nya lägenhet, köpt in catering och tårta. Alla hade något fint att säga. Först då fick jag veta att de tyckte om mig och att jag gjorde ett riktigt bra jobb. Har tänkt mycket på den "chocken" och känt att jag gärna bytt den uppvaktningen mot att ha fått veta att jag var omtyckt under alla de där 7 åren istället.

    Du är säkerligen en fin person med många bra förmågor. Man måste inte vara extremt unik för att vara omtyckt, det räcker att vara unik bara genom att vara sig själv.
    Korrekturläser som en kratta
Svar på tråden Jag har aldrig förstått varför man tycker om mig och vill vara kompis