Inlägg från: Anonym (Friendzonen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Friendzonen)

    Hon blev muslim.

    Jag är ledsen men hon ser dig inte som sin bästa vän längre, hon väljer sin kille över dig, det suger säkert men du får ta det för vad det är. Men för hennes skull bör du sluta med dina psykfallstendenser. Det låter som du bombarderat henne, fortsätter du sådär kommer antingen en arg pojkvän höra av sig eller så kommer hon ansöka om kontaktförbud.

  • Anonym (Friendzonen)
    Anonym (Fråga) skrev 2019-12-12 23:44:29 följande:

    Jag är 38 år och hon är några år yngre. Jag har ju känt henne hela hennes liv och det mesta av mitt. Hon har varit som en syster för mig. Hur en sån relation bara kan upphöra eller hur man bara kan kasta en sån relation förstår inte jag.

    Visste väl att jag kanske skulle kunna förstöra något när jag sa att jag hade känslor för henne men inte att hon skulle bryta kontakten. Hon hanterar det som om jag har begått ett brott.

    Har bett att iallafall få en förklaring och hon säger att hon redan har förklarat flera gånger men det har hon inte gjort utan blockerar mig överallt ifrån. När jag ringde från skyddat nummer på jobbet la hon på innan jag knappt hann säga vem det var. Märkligt beteende och det får mig att undra om det är va hon själv vill eller om han säger att hon inte får prata med mig.


    Det är inte hon som har ett märkligt beteende, det är du. Du dödade er relation när du sa att du gillade henne. Er relation baserades på att ni var två barndomskompisar, notera kompisar, nu kan ni inte vara kompisar eftersom du är intresserad av henne. Det är då direkt olämpligt av henne att umgås eller ha kontakt med dig eftersom hon är i ett annat seriöst förhållande. Sen beter du dig som en psykfall som försöker kontakta henne så maniskt. Låt henne vara, ge henne andrum. Vill hon kontakta dig om ett år så kanske hon gör det, men som det är nu får du snällt leva utan henne.
  • Anonym (Friendzonen)
    Anonym (Fråga) skrev 2019-12-13 00:13:36 följande:
    Så du menar att jag aldrig skulle ha sagt att jag tycker om henne mer än en vän? Varför då? Det har ju ingenting med vår vänskapsrelation att göra. Varför måste den ena relationen utesluta den andra?

    Sen varför är det olämpligt att umgås eller ha kontakt med mig bara för jag tycker om henne? Hon tycker ju uppenbarligen inte om mig mer än en vän så vad är problemet då?

    Tycker inte jag är manisk utan visar att jag bryr mig och vill ha henne i mitt liv.

    När du beskriver hur du försöker kontakta henne låter du manisk, du har bränt den bron, enda sättet du kan visa att du respekterar henne är att låta henne vara.

    Det mest moraliskt korrekta kanske hade varit att du berättat att du har känslor för henne, accepterat att ni inte kan umgås efter det och låtit det vara så. Att berätta för någon att du har känslor för den personen, speciellt personer med någon form av moralisk kompass, kommer innebära att relationen måste eskalera eller att den kommer avslutas. Hon är i en relation, då är det väldigt olämpligt att hon springer runt och umgås med män som vill sätta på henne. 

    En relation är aldrig statisk, den är dynamisk, genom att berätta att du gillar henne ändrar du helt dynamiken i er relation och den kan därför inte fortsätta vara samma relation som innan. Eftersom hon inte gillar dig OCH befinner sig i relation så är det enda rimliga att ni inte har en relation längre. Hur tråkigt det än är. 

Svar på tråden Hon blev muslim.