Inlägg från: Anonym (Peter) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Peter)

    Hur viktigt är sex för dig i ett förhållande?

    Finns flera andra skäl jag är i ett förhållande som är viktigare än sex, känner jag mig kåt kan jag alltid dra en handtralla. Jag är tillsammans med min tjej för att jag känner en nära koppling till henne personlighetsmässigt och emotionellt, inte för att knulla henne.

  • Anonym (Peter)
    Anonym (Viktigt) skrev 2019-12-14 20:44:49 följande:
    För mig så hjälper det inte men onani. Visst, det lättar på trycket men kan inte ersätta sex med min partner. För mig betyder sex så oändligt mycket mer än bara att få utlösning. Det är hela resan fram till den, inte minst att få vara i min partners närhet när hon njuter sexuellt, det finns inget i världen som slår det och jag mår så himla bra efteråt. Det skapar en samhörighet som är unik. Att man har intressen som är samma och barn ihop etc. ger också samhörighet men inte på samma sätt som att ha sex tillsammans.
    Okej, antar att det är väldigt individuellt. Jag tycker väl sex är trevligt och så, men det är så kladdigt och i efterhand tycker jag nästan det är lite motbjudande. Antar att det är något knasigt med mig dock.
  • Anonym (Peter)
    Anonym (Såklart) skrev 2019-12-14 21:56:08 följande:
    Vad? Hur gammal är du och är du i ett förhållande? Har du alltid känns så?
    Jag är 33, är i ett förhållande sedan 10 år tillbaka, skulle väl säga att det nästan alltid kännts så, var kanske lite annorlunda första året när allt var nytt och spännande.
  • Anonym (Peter)
    Anonym (Såklart) skrev 2019-12-14 22:39:08 följande:
    Är du ledsen för att det känns så eller är det ok? Jag tänker att man vill ju inte förknippa sex med något motbjudande och som kvinna (eller man för den delen) är väl det vanliga att man inte heller vill bli förknippad med den känslan - motbjudande.

    På ett sätt förstår jag vad du menar med kladdigt. Som kvinna har man ju ofta problemet att säden rinner ur en efteråt. Ibland långt efteråt. Det är en lite sådär eftersom det kan blir helt blött i trosan. Men man hittar ju vägar att komma runt det (som ej innefattar att han kommer utanpå kroppen).
    Nja får väl säga att det känns okej för det mesta. Men visst saknar man den lockelse många andra har till sex ibland.
Svar på tråden Hur viktigt är sex för dig i ett förhållande?