Inlägg från: Grilimy |Visa alla inlägg
  • Grilimy

    Fler över 40 som planerar barn?

    Samtidigt fick jag sån sjuk halsbränna nu så jag inte klarar ligga ner, nu när jag äntligen tänkte försöka sova ett par timmar. Fast det kan man ju få utan att vara gravid iof. *nattsuddar för mig själv* :)

  • Grilimy
    Nykär15 skrev 2020-06-23 05:54:19 följande:

    Jag tycker inte du ska ge upp, invänta testdag. Dag 7 är ju väldigt tidigt. Jag får med frossa, igår låg jag under 3 filtar fullt påklädd och skakade, värst kvällstid. Så jag ser det som ett bra tecken, att energin går dit den behövs <3

    Jag kommer fortsätta tänka positivt för er <3 många kramar!


    Tack.. men nu var pappret rött :( så det blev inget. Så sjukt ledsen fast jag visste det. Nu orkar jag inte kämpa mer.
  • Grilimy
    Nykär15 skrev 2020-06-23 08:36:33 följande:

    Men nej...kändes verkligen så positivt ju nu...men känns så tidigt att få blod redan. Men kanske är så vid ivf att det kan ske tidigare? Har du tagit extra progesteron från återförandet?


    Tack alla

    Ja, jag har lutinus tre om dagen. Vet inte hur jag ska göra nu, de sa att jag ska fortsätta ta de till testdag även om jag börjar blöda, men det känns ju meningslöst. Varför ska jag fortsätta? Kan ena blöda ut o andra stanna? Känns som att grips efter halmstrån. Speciellt utan symptom alls.
  • Grilimy
    Nykär15 skrev 2020-06-23 09:02:05 följande:

    Ja man kan absolut blöda ut bara en, man kan även blöda vid mens fast man är gravid. Jag hade fortsatt och inte gett upp förrän på testdagen.


    Tack snälla för allt ditt peppande <3
  • Grilimy
    Nykär15 skrev 2020-06-25 16:01:13 följande:

    Hade en rosa flytning igår och en idag på morgonen :( bara har en dålig känsla i kroppen...så ledsen även om det just nu är lugnt. Hade ju liknande blödningar första graviditetsveckan. Men eftersom det sen varit lugnt så känns det nu som att det är kört. Helst som jag tycker jag mår lite för bra med...har man vart gravid 7 gånger så jämför man ju mot innan...

    Ville först be om en koll (jobbar på gyn) men kände jag inte vågar utan sambon. Så antingen får det bara hända eller så får vi veta tillsammans på ultraljudet om 7 dagar...

    Vecka 9+1 idag. Känner att det är taskigt med missfall när man kommit en liten bit...hade isf hellre fått det väldigt tidigt än att få nån slags hopp.

    Så just nu sticker jag huvudet i sanden...blä och skit.


    Åh :(((( hoppas verkligen allt är bra! Jag blöder riktig mens idag och mina tester (äl visserligen) blir svagare varje dag så här är det kört nu. Håller alla tummar för dig att allt är bra. Kram
  • Grilimy
    Nykär15 skrev 2020-06-29 11:55:31 följande:

    Tyvärr så hade hjärtat slutat slå strax efter förra VUL :( men känns skönt få det bekräftat och hjälp att starta igång det. Får även VUL på torsdag för att se om allt är ute, annars skrapar de tidigt så jag inte får samma problem som efter förra MA med 7 veckors blödning och 2 operationer...

    Hoppas ni bara detta går smidigt och att jag får en lugn sommar att ta igen mig på...


    Åh så fruktansvärt ledsen jag blir för din skull :((( många kramar
  • Grilimy

    Har prövat progesteronkräm första gången nu. Har äl runt dag 20 och mens ca dag 29. Började med krämen 4 dagar efter äl och är nu på dag 32 så den fungerar ju verkligen att förlänga med.

    Det jobbiga är att jag har så sjukt jobbigt illamående av den. Har haft det i flera dagar nu, det är till och från väldigt kraftigt illamående. Nån som använt krämen och vet om det går över när kroppen vant sig? Eller tar jag fel dos? Har matriarch 100 och tar en pump morgon och kväll.

  • Grilimy
    Camulla skrev 2020-07-28 07:37:45 följande:

    Igår morse (BIM -3) var det ett stort minus på mitt CB-test, men jag glömde bort att slänga det. När jag skulle göra det 10 minuter senare var det ett svagt, svagt plus. Imorse testade jag igen med ett digitalt, och mycket riktigt ?gravid 1-2 veckor?. Såååå himla lycklig! Är 41 år och har en treåring sedan tidigare. Har följt tråden några månader, även om jag inte varit så aktiv. Heja alla er som försöker!


    Grattis! Vad underbart! :)
  • Grilimy


    Gravid igen, men så svagt på dag 35 med "testa tidigt" test så jag antar missfall är att vänta igen. :( Hade äl dag 20-22 nångång.
  • Grilimy
    gunbran skrev 2020-07-31 10:33:56 följande:

    Vågar mig ändå på ett försiktigt grattis. Det är ett plus oavsett och styrkan säger ju inte om det är missfall eller inte. Håller tummarna för att det går vägen denna gång!


    Tack :) dock känner jag mig rätt säker på att det är kört igen. I måndags mådde jag fruktansvärt illa, tisdag vaknade jag helt utan illamående och det har inte kommit tillbaka. Känner absolut inget i brösten, förra graviditeten hade jag sjukt ont i brösten. Så egentligen inga graviditetssymptom alls... har dock fått mensvärk. Men eftersom jag använder progesteronkräm så kanske missfallet inte kommer igång. :-/ vågar inte sluta med den heller ifall det finns något levande i magen.
  • Grilimy
    gunbran skrev 2020-07-31 11:21:59 följande:

    Åh vad frustrerande! Vet hur det känns att kastas mellan hopp och att inte våga tro. Hoppas ändå att du har ett levande litet frö som växer. Kram!


    Tack jag vill hoppas och tro men efter så många förlorade bebisar så vågar jag inte längre. Men ska försöka hitta någon positiv tanke. :) Tack för ditt stöd <3
  • Grilimy
    Nykär15 skrev 2020-07-31 12:07:18 följande:

    Med så sen äl så stämmer ju styrkan bra, så jag vågar säga grattis! <3


    Det är en "testa tidigt" så ca 14 dagar efter äl bör den visa starkt tycker jag. Hade förstått om det var en vanlig. Men tack för grattis och pepp :)
  • Grilimy
    NiMi12 skrev 2020-07-31 15:47:31 följande:

    Jag håller tummarna för dig och för att det lilla livet stannar :) När jag väntade min son fick jag svagt positivt på äl +13, men allt gick bra. CB digital visade dagen efter gravid 2-3 veckor.


    Tack <3 Vad skönt att höra nån som haft svagt efter bim, det lugnar lite. :)
  • Grilimy
    Emuda skrev 2020-07-31 19:49:32 följande:

    Jag hoppas och önskar det allra bästa för Er! <3


    Tack snälla <3 ska göra ny test på söndag få se vilket håll det går. Så nervös och orolig.
  • Grilimy
    Nykär15 skrev 2020-08-02 12:23:23 följande:

    Har du testat idag?


    Ja :( det var svagare idag så jag får vänta in missfall igen :( är så ledsen.
Svar på tråden Fler över 40 som planerar barn?