Inlägg från: Grilimy |Visa alla inlägg
  • Grilimy

    Fler över 40 som planerar barn?

    bonzo skrev 2020-03-25 13:05:14 följande:

    Åt du munkpeppar hela månaden ? Eller fram till ägglossning? :)


    Jag åt munkpeppar från första mensdag fram till ägglossning. :)
  • Grilimy
    gunbran skrev 2020-03-25 18:03:35 följande:

    Ge upp??

    Fick mens idag, 2 dagar för tidigt.

    Hade på känn att det inte lyckades. Har ätit munkpeppar denna månad och tajmade ÄL bra, men blev sjuk veckan som ÄL inträffade. Det borde ju inte påverka? Äggen är väll för dåliga helt enkelt.

    Funderar faktiskt på att ge upp, åtminstone ta en paus fram till sommaren och sen fundera på om vi orkar pröva ett tag till.

    I min sambos hemland skulle vi kanske kunna få den hjälp som vi inte kan få här pga min ålder, så planen är ev att besöka en klinik där i sommar, men jag känner att mitt hopp är nere på botten.

    Hur långt ska man gå? Vilka vägar finns det ens innan det bara är äggdonation som är alternativet?

    Många frågor, stor uppgivenhet.


    Q10 som jag åt ska förbättra äggkvaliten sägs det. Jag åt 2-3 mån innan det tog sig.
  • Grilimy
    Camulla skrev 2020-03-27 11:55:51 följande:

    Wow! Tjohooo! Grattis!

    Hur går det för er andra? Jag ska har bim imorgon, men hoppas att jag slipper :) Inga gravidkänslor alls, men hoppet är det sista som överger, haha!


    Tack! Håller tummarna för dig!

    Idag är jag dock jätteorolig. Mina enormt ömma svullna bröst har försvunnit över natten. Nu känns de inte alls svullna längre, knappt ömma heller. Bara lite i bröstvårtorna. :( Är så rädd det är något fel.
  • Grilimy
    gunbran skrev 2020-03-26 17:00:01 följande:

    Det låter ju lovande! Får dock inte något bra grepp om hur stor dos man ska ta....100-300 mg rekommenderas. Hur mycket tog du?

    Jag äter ju redan Omega 3, extra D vitamin och multivitamin med folsyra. Skadar ju inte med lite bra grejer för cellerna. :)


    Mina står det 60 kg på, jag åt två om dagen så 120 då. :) Ingen aning om vad man ska ta men detta verkade funka.
  • Grilimy
    gunbran skrev 2020-03-30 18:28:56 följande:

    Hur har det gått? Förstår din oro så väl. Men har du inga blödningar så behöver det inte vara något fel. Symtom kan komma och gå. Håller tummarna!


    Inga blödningar, men inte alls lika svällda bröst och fortfarande bara bröstvårtorna som ömmar. Illamåendet var helt borta igår, idag har jag känt lite svagt illamående. Molvärken är kvar i alla fall, alltid nåt att hålla fast vid. Har fått tid för KUB 15 Maj så det blir lång väntan...
  • Grilimy
    Camulla skrev 2020-03-27 13:58:55 följande:

    Tack!

    Men fy! Sådär var min förra (lyckade) graviditet också. Gravidkänningarna kom och gick från dag till dag. Förmodligen ingen fara alls, men jag förstår att du oroar dig. Försök att tänka på något annat. Kram på dig!


    Tack Jag hoppas du har rätt. Har varit mycket oro i helgen.
  • Grilimy

    Hej här inne

    Ville bara berätta att jag hoppar in här igen. Idag på ultraljud konstaterades att bebisen inte lever längre. V.10 Har fått tabletter med mig hem att ta i morgon så den kommer ut. Jag är helt knäckt. Kan inte sluta gråta.

  • Grilimy
    Nykär15 skrev 2020-04-24 12:47:00 följande:

    Kunde de se när det avstannat? :(


    Det sa hon inte, men förra veckan såg den ut att vara i v.6-7 ca så kanske då gissar jag. :( Idag hade vi hoppats på ett pickande hjärta men den hade börjat tillbakabildas eller något sånt. Minns inte helt, jag var så ledsen så jag hörde inte så mycket.
Svar på tråden Fler över 40 som planerar barn?