Inlägg från: Anonym (.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.)

    Är det skillnad på hur många gånger?

    Anonym (Bedragen87) skrev 2019-12-21 22:29:07 följande:

    Så... fick reda på att min varit otrogen för ett tag sen. Blev så chockad, vi var ju lyckligare än någonsin. En gång hade han haft sex med en kollega på fyllan sa han. Jag försökte intala mig att alla gör misstag. Några dagar senare fick jag reda på att han haft sex med henne fler gånger men inte vågat erkänna .. tagit in på hotell med henne. Han har bytt jobb och jag har försökt tänka att det inte är skillnad på en eller två gånger. Jag är dum i huvudet eller hur? Vi har två barn ihop...


    Läskigt...Det lät nästan som en manlig bekant till mig. Jag misstänkte själv att han har någonting speciellt med en kollega och de festade ihop i Valborg. Vid ett annat tillfälle fick jag stora tankar på att de låg med varandra under arbetstid. Han har också bytt jobb. Om de träffas vet jag inte. Men tankar slog mig att de eventuellt drog in på hotell om det var någonting mellan de två. Han har en sambo, tror inte han är gift.

    Han befinner sig 50 års åldern och hans partner skall vara 30, tror jag att han nämnt. De skall också ha barn ihop, dock bara ett barn.

    Läskigt hur jag fick känslan av att det kändes som om det handlande om honom.

    Angående din frågeställning. Jag tolkar det som om du älskar honom och vill att förhållandet skall fungera. Jag kan inte besvara på om han kommer sluta eller fortsätta. Det positiva är ju att han erkänner. Hur kom det sig att han erkände? Konfronterade du honom på skarpen eller erkände han av ren dålig samvete ifrån hans sida?
Svar på tråden Är det skillnad på hur många gånger?