Inlägg från: Hawk |Visa alla inlägg
  • Hawk

    Gravid + koloskopi?

    Jag fick göra koloskopi tidigt i min första graviditet.

  • Hawk

    Tror jag var i v 6 vid första besöket, gjorde väl sen kolonskopin nån vecka senare. Berättade givetvis att jag var gravid, var typ inget mer med det som jag kommer ihåg det, detta var nästen exakt tre år sen nu. Fick någon form av stolpiller att ta typ dagen innan, inget mer. Är såklart ingen jättekul upplevelse men mest en förnedrande känsla samt obehag såklart, gör inte direkt ont vill jag minnas. Problemfri graviditet. Gjorde det pga förmodrad chrons sjukdom eller liknande. Inget konstaterades pga vården fuckade helt upp remissen till uppföljande gastroskopi och jag orkade inte kämpa. Bör väl ta tag i att få diagnos nu igen.


    Slk skrev 2019-12-22 14:40:34 följande:

    Tack Lisa för ditt svar. Det är precis så jag känner, att jag inte bör vänta. Hoppas det finns ett skonsamt sätt för barnets skull...

    Hej Hawk och tack för ditt svar! Hittils är du den enda som gjort koloskopi tidigt under en graviditet som har svarat, kan du snälla berätta mer ? Tog du alla mediciner innan? Var själva undersökningen ansedd en risk för missfall ( påfrestande för kroppen) ? Och om jag får fråga ;hur gick det med din graviditet efteråt?

    Tack


Svar på tråden Gravid + koloskopi?