Inlägg från: Anonym (Lilla My) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lilla My)

    Längtar efter barn, men aldrig varit kär och träffar inte den rätta

    Hej.

    Jag har varit i Danmark och är en bit på väg i graviditeten. Anledning att jag valde Danmark först och främst är valet av donator. Känner mig inte trygg med att jag inte får välja själv i Sverige utan läkaren väljer.

    Jag fick välja nationalitet sa de i Sverige men när jag frågade ytterligare kunde det lika gärna vara en donator från Ryssland och Ryssland är rätt stort med många olika folkgrupper.

    Jag ville inte det. Vill ha ett barn som liknar min familj och mina förfäder. Men det var hur jag kände. Jag känner ingen som skaffat barn själv i Sverige så kanske jag hade otur.

    Eftersom jag är ensamstående kändes det ännu viktigare att få välja vems säd jag faktiskt valde.

    Jag har lagt ut en stor summa såklart men jag känner att jag gjorde ett bra val.

    Har i flera år krånglat med förhållanden och drömmen var en kärnfamilj som jag tror är bäst men nu blev det så här. Jag vill inte bli barnlös och deprimerad. Väljer man aktivt bort barn, ja det är en stor skillnad. Ofrivillig barnlöshet är ett fruktansvärt trauma.

    Märkte också att det var svårt att träffa någon när man bara såg männen som potentiella avelshannar som man nog gör undermedvetet.

    Det jag ångrar är att jag inte gjorde det här tidigare och istället letade efter ett förhållande för att sen skaffa barn.

    Lycka till med dina val.

Svar på tråden Längtar efter barn, men aldrig varit kär och träffar inte den rätta