• Biet

    Längtar efter barn, men aldrig varit kär och träffar inte den rätta

    Jag tycker du skall satsa på dig själv och skaffa ett eget barn. Man skall inte tvinga sig själv att vara med någon annan bara för att skaffa ett barn. Sådanna rellationer funkar sällan bra.

    Vist underlättar det att vara 2 föräldrar som delar på bördan men hur ser det ut med vänner o föräldrar som stöd? Möter du kärleken senare i livet är det ju inte konstigt att du har barn själv då.

    Jag har fungerat som donator och mött personer i din situation innan och hjälpt dem. Din biologiska klocka tickar precis som någon tidigare har skrivit och ingen vet hur lätt eller svårt du har det för att bli gravid. Kanske behövs det flera försök, kanske går det på första. Dk kan vara ett av flera varinter för ett lyckat sätt att bli gravid på. Dock koster det lite.

    Via en privat donator brukar det vara billigare o kanske enklare. Pengar som kan läggas på barnet sedan istället. Dessutom väljer ju du vem donatorn skall vara i det fallet helt själv.

    Vill du veta mer sedan om hur det kan vara av att ta hjälp från en privat donator för att lyckas så skriv en rad privat.

    Önskar dig lycka framöver vilket beslut du än tar.

Svar på tråden Längtar efter barn, men aldrig varit kär och träffar inte den rätta