• Jooosen

    BF augusti 2020 - stannar på FL

    Jag o min kille har förmodligen corona. Är på ett sätt lättad att vi får det nu och inte i augusti!!


    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    MsSuzyLee skrev 2020-05-25 08:30:27 följande:

    Ja, jag har förstått det nu :D när min kille föreslog det skrattade jag och trodde att han skämtade, haha. Men det är ju asbra :) vi bor på 45 kvadrat.Oj! Hur mår ni? Ska ni testa er?


    Okej! Nästan som oss då - 41 här! Man löser det! Jag hoppas man kan testa sig sen iallafall. Vi mår ändå ok. Men tappat helt smak o lukt sen flera dagar tillbaka. Känslan av att det aldrig kommer komma tillbaka heller. Otroligt skumt...
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen

    Hej vänner hur mår ni? Vilken vecka är ni i nu? Själv är jag i vecka 30! Börjar få tillbaka lite illamående och en jobbig halsbränna. Lillan trycker på blåsan jämt oxå haha. Plus att det strålar ner mot fiffi ganska ofta. Börjar tycka det är svårare att gå promenader och hålla igång. Sorry för klagande. Kommer bli en låååång sommar :p. Ska på picknick nu o vet inte hur ja ska kunna kissa varje kvart haha!


    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    liloma skrev 2020-06-02 16:20:08 följande:

    Jag beställde ett par gravidshorts från HM idag, de hade flera varianter, har du kollat där?


    Åh det ska ja kolla efter!! Ja går runt i min killes fotbolls shirts haha! Vilka köpte du? Är oxå jävligt trött på corona skiten!! Tror ju som sagt att vi hade smittan så förhoppningsvis är vi klara till förlossningen o han han följa med som tänkt.
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen

    Skönt att ni alla ändå verkar må rätt bra! Här om dagen kom det liiiite råmjölk från mina tuttar. Blev helt paff haha! Nån annan som fått så? Tänk, snart har vi våra små

    Bebbar hos oss. Så overkligt!


    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    liloma skrev 2020-06-08 08:42:18 följande:

    Ja det börjar verkligen bli mer och mer verkligt, samtidigt svårt att förstå att snart är det en liten bebis! Inte så långt kvar nu!

    Ingen råmjölk här än så länge! 

    Vaknade med kramp i vaden igår natt, fy satan vad ont det gjorde och jag känner fortfarande av det! Hoppas det var en engångsföreteelse, men är väl tveksamt :/ 

    Får väldigt ont i svanskotan av att sitta - fler som har det problemet? 


    Åå det hade jag några gånger för några veckor sen! Typ sträckte på mig i sömnen o sen startade det. Kände oxå av det flera dagar efter. Har inget tips tyvärr :( men Fyfan va ont det gör!!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Blandbubbel skrev 2020-06-13 22:29:18 följande:

    Hejhej, hoppar in här :) är i v 32 med första barnet, har halsbränna, mår illa och är stel i höfterna, får kramp i vaderna varje natt/morgon ???? är så himla trött och låg dessutom.. vill vara glad för bebis och blir det när jag känner hur han rör sig, men ser bara tiden framför mig som något jobbigt.. har svårt att hantera en kropp som gör ont, blir på så dåligt humör och känner mig värdelös över att inte orka någonting. Har större magmått än normalt, var på extra UL häromdagen och allt var bra ändå som tur var. Men det kommer ju inte underlätta framöver ????

    Någon mer som har problem med extrem trötthet/matthet?


    Åh vad roligt! Då ligger vi exakt lika! När är ditt bf? Har mått väldigt bra i graviditeten men börjar ledsna mer o mer. Känner igen mig med mycket. Kramp i vaden som sitter kvar i flera dagar efter. Känner mig allmänt tung och extremt osexig. Har tränat mycket förut o liksom haft en bra kropp. Nu känner ja mig som en flodhäst. Humöret är oxå rätt dåligt o min sambo får stå ut med massa gnäll haha... körde 11 timmatspass i fredags o när ja kom hem kunde ja inte gå typ. Behövde nästan rullstol typ.. hur stort magmått har du om man får fråga?
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Blandbubbel skrev 2020-06-14 09:51:09 följande:

    Så kul! :) 13 augusti är det beräknat till, för dig då? :D

    Haha här har du som sagt en till som känner likadant.. jag har inte varit mycket för att träna, men har ett fysiskt och aktivt yrke. Därav känner jag mig oduglig är jag inte klarar av att arbeta med vanliga arbetssysslor. Det blir liksom inget annat kvar att göra då.. :)

    Var hos barnmorskan i v 30+6, då låg magmåttet på 33. Det är vad jag förstått några cm över normalt, men allt var bra med bebis, han är normalstor. BM tror att det är för att jag inte är så lång och inte har så lång överkropp, att magen växer mer utåt än normalt. Vilket låter logiskt. :)

    Hur har du det med humöret? Jag själv är jättesvajig just nu, går upp och ner med både glädje, trötthet, tårar och.. ja, allt :P


    Haha jag har oxå 13 augusti :D. Bor ni i Stockholm? Samma här. Har oxå ganska fysiskt jobb med mycket spring. Är dock permitterad till 16h/vecka sen april vilket är väldigt skönt ändå... när ska du ta semester i sommar?

    Jo jag känner mig oxå upp o ner. Ena sekunden är jag glad ovandra sekunden är jag sur o känner att ja gör allt på egen hand och att min sambo är oduglig haha!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Blandbubbel skrev 2020-06-14 10:23:25 följande:

    Nämen se där! :D är det erat första?

    Vi bor i Eskilstuna, men jag är född och uppvuxen i Stockholm :)

    Vad skönt att du kunnat trappa ner så tidigt! Jag jobbar kanske 10-15h/v just nu, inte jättemycket, men det är ju väldigt kännbart när man har ett fysiskt arbete. Är jämt trött. Får se när det blir semester, inget bestämt ännu. Vi har jobbet på hemmaplan så jag går hem när jag inte orkar mer. :P när ska du ta semester? :)

    Haha exakt samma här, han tycks inte verka förstå när man behöver hjälp..


    Aha okej! Yes det är första här oxå :). Jag tar semester 12 juli! Har ni köpt det mesta till bebben eller har ni mkt kvar? Har du lyckats förstå dig på föräldrapenning o allt på FK? Är ju en hel djungel haha ...
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    liloma skrev 2020-06-23 21:33:12 följande:

    Hur mår ni alla? :)

    Nu börjar det verkligen närma sig mer och mer. Börjar känna mer sammandragningar nu, speciellt på kvällen. Mår rätt bra men blir förvånad varje gång jag ser mig i spegeln hur stor magen är och hur snabbt den växer, haha.

    Hur förbereder ni er för förlossningen och första tiden med barnet? Tänker ni mycket på det? För mig blir det mycket fokus på förlossningen och graviditeten så glömmer nästan bort att tänka på det som kommer sen!


    Går in i vecka 34 på fredag. Känns helt galet! 11 kilo upp än så länge men har avstannat sen typ vecka 22. Kan liksom inte äta så mycket utan att känna mig så sjukt mätt plus får halsbränna! Känner du igen d? Har ni köpt det mesta? Vi ska handla det sista när vi går på ledighet 12 juli! Förlossning känns läskig. Läser en bok plus lyssnat lite på poddar bara. Men vill knappt tänka på det... hur förbereder du dig? Hur går det med namn?? Vi har några vi gillar men det är sjukt svårt. Det vi gillar mest har min klumpiga morsa vräkt ur sig att hon tycker är as fult.... kram i värmen!!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
Svar på tråden BF augusti 2020 - stannar på FL