Inlägg från: Ringingrid |Visa alla inlägg
  • Ringingrid

    Jag tar folsyra och har koll på cykeln via en app, ska ha ÄL ca 21a så tänkte börja ta ÄL test 17'e och sen fortsätta tills den (förhoppningsvis) ger utslag. :)

  • Ringingrid
    LBP91 skrev 2020-01-14 09:14:54 följande:

    Ägglossningen kom idag istället, lite konstigt att jag inte fått utslag på testerna men ÄL-flytningar och temp har bekräftat. Tur vi fick till det igår kväll. Är dock orolig att det inte är tillräckligt, dessutom (ursäkta detaljerna) rann ganska mycket ur när vi var klara eftersom jag red honom vid tillfället för utlösningen. Får försöka få till en extra gång ikväll också så nerverna lugnar sig. Så nu ska jag sluta med Bisolvonen och vänta in BIM som då har flyttat sig till 29/1. Vill gärna hänga kvar här i tråden men om ni vill kasta ut mig är jag förstående med det och får leta upp januaritråden istället ;)


    Men oj! Vi skulle ju ha bim samtidigt så har du redan fått ÄL :o nu vart jag orolig att jag ska missa min egen, har inte ens börjat med ÄL test än denna cykel då jag trodde det vart alldeles för tidigt. Men den kan alltså komma så tidigt? Har du kort cykel?
  • Ringingrid
    LBP91 skrev 2020-01-14 14:11:10 följande:

    Ehm, nej egentligen brukar jag ha lång cykel men ibland händer det att den antingen blir aslång eller jättekort när kroppen bestämmer sig för att ändra om allt. Har hänt några gånger förut så man kan väl säga att jag har regelbundet oregelbunden cykel. Men har ju känt av stick och ömma bröst nu ett par dagar så det var nog ÄL på gång och jag kollade på testerna nu när jag kom hem och även om det inte är lika starkt som kontrollstrecket kan man ana en stegring och den 12/1 var starkast resultat. Nu börjar den eviga tvåveckors långa väntan.


    Ah okej! Detta är mitt första försök så har inte riktigt haft koll på symptom och/eller regelbundenhet tidigare, förutom att brösten brukar bli ömma innan mensen. Hoppas det tagit sig för dig! :)
  • Ringingrid

    Hmmmm... ÄL ska egentligen varit förbi enligt mina beräkningar (mens om 10 dagar) men först nu fick jag såna (vattniga) flytningar som ska vara associerade med ÄL.. har jag äl nu, eller va? Virrigt. Aja har regelbundet samlag så kommer ju inte missa den oavsett men hade ju känts bra att veta ungefär när den äger rum.

  • Ringingrid
    Loea skrev 2020-01-25 18:14:54 följande:

    Har du mätt ÄL med stickor? Mina cykler är något oregelbundna och väldigt långa så denna månaden kom ÄL en vecka senare än jag trodde.


    Näeäe använde ÄL stickorna ett par gånger men blev knäpp av att behöva hålla mig och tänka på att inte dricka för mycket för att inte späda ut kisset osv osv så tänkte att eftersom jag ändå har så pass regelbundet sex så kan jag lika gärna strunta i att stressa över stickorna.. har inte haft särskilt bra koll på min cykel så har ingen aning om hur regelbunden den är.. hm. Undra om mensen kommer komma sent nu om jag nu hade ÄL idag. Aja får väl vänta och se helt enkelt!
  • Ringingrid
    Loea skrev 2020-01-25 23:13:21 följande:

    Fullt förståeligt. Jag brukar inte vara så strikt med dom utan dricker precis som vanligt (vilket är en hel del, hade aldrig kunnat hålla mig) och håller mig oftast inte mer än två-tre timmar. Men mina har gett utslag ändå, kanske värt att testa fast en mer chill variant? :) annars funkar det ju säkert bra att bara ligga på och se till typ flygningarna!


    Ah okej, så för dig visar de ändå alltså? Blir de lika starka som kontrolllinjen? Testade några gånger runt när jag trodde äl var och igår, och de blir tydliga streck men inte lika starka som kontrolllinjen så vet inte vad de innebär. Får kanske försöka testa nästa vända, eller så skiter jag it x)
  • Ringingrid

    Bim-5 idag och bröstvårtorna har börjat göra sådär ont som de alltid gör när mensen är på ingång. Magkänslan säger att det inte blev något denna gång, men är väl bara att vänta in mensen och se.

  • Ringingrid

    Bim idag och ingen mens än så länge.. testade neg bim -2 och det känns i kroppen så som det alltid gör innan mens så förväntar mig att den kommer när som helst... så störigt att mensen ska jävlas och väcka förhoppningarna.

  • Ringingrid
    Gosmys skrev 2020-02-04 19:25:15 följande:

    Jag är på BIM +3 och ingen mens i sikte. Gjorde ett test igår morse som var negativt. Antar att det inte blivit något men sålänge som inte mensen kommit finns ju alltid lite hopp kvar... tyvärr kommer den väl snart och då blir man bara ännu mer besviken. Brukar ha nästan helt punktlig cykel annars.


    Skrev bra någon minut efter dig. Är själv på bim idag utan mens trots att den brukar vara punktlig annars men också testat neg. Om mensen nu ska komma får den ju gärna komma i tid eller inte alls. Så störigt!
  • Ringingrid
    Gosmys skrev 2020-02-04 20:16:45 följande:

    Håller med!!! Gick runt med tampong i tre dagar då jag verkligen var beredd att den skulle komma. Nu gått över till binda eftersom tampong inte kändes hälsosamt om man ändå inte har mens. Vill ju heller inte blöda igenom på jobbet! Varje gång jag går på toaletten är jag beredd att få se nåt rött och hemskt men nej, bara vitt vitt vitt. Känns som kroppen bara jävlas med en. Och vill inte testa hela tiden då de negativa testen bara känns som ett stort hån, blir lika deppig varje gång.


    Gick också med tampong hela dagen idag på jobbet men men bytte till binda när jag kom hem men ännu ingenting. Nä vill inte heller testa för jag känner på symptomen (brösten osv) att mensen är på väg så vill inte få upp hoppet sådär som man får när man väl testar.
  • Ringingrid

    Grattis alla som plussat! :D

    Jag är på bim+4 utan mens, testade neg +2 så är inte gravid. Det konstiga är, mina bröstvårtor som alltid gör ont innan mens (och som har gjort ont i typ en vecka) nu inte gör ont längre, trots att mensen inte kommit. Så irriterande att kroppen ska krångla!!

  • Ringingrid
    123fjäril skrev 2020-02-09 13:01:35 följande:

    Jahapp bim + 3 idag inget plus ingen mens, jädra kropp till att luras, ska man ta ägglossningstest varje dag nästa cykel för att vara helt säker på när det kommer


    Känner med dig! Bim +5 idag, ingen mens än och testade neg bim+2 så är inte gravid. Så himla irriterande. -.-
  • Ringingrid

    Asså.... jag testade neg bim+2 och är nu på bim +7 och ingen mens... borde man testa igen eller..

    ? Känns mest bara onödigt, chansen att vara gravid trots neg efter bim är ju typ 1% men nlir så irriterad på att mensen krånglar :(

  • Ringingrid
    Brittsommar skrev 2020-02-11 12:48:46 följande:

    Jag hade nog också testat igen. Det är ju möjligt att du hade ägglossning senare än vanligt och du testade för tidigt. Men jag kanske ska hålla tyst. Är själv BIM +7 och försöker fortfarande samla ihop mod att testa. Är så rädd för svaret.


    Ja kanske det.. får väll köpa lite fler test då helt enkelt, så kan jag vara tusen procent säker. Gissar dock på att mensen är sen pga stress. Hoppas det kommer ett plus för dig!
  • Ringingrid
    Loea skrev 2020-02-11 15:41:15 följande:

    I december vart min mens 2 veckor sen, hade en cykel på 7 veckor totalt den omgången. Fruktansvärt påfrestande att inte veta. Och med alla julbord och allt då man inte visste om man kunde slappna av och äta och dricka vad man vill. Testade strax efter bim, bim+7 samt bim+14. Kände att det fick räcka så. Blir ju en massa pengar i sjön om man ska testa varje dag. Men att testa på bim+7 för dig låter ju inte fel, kanske skönt att få det bekräftat liksom?


    Min var också två veckor sen för nått år sedan, då var det definitivt pga stress så eftersom jag testade neg vid bim+2 så tänker jag att detta nog är samma. Ja riktigt irriterande är det.. speciellt när man nu vill att det ska gå undan så man ska kunna försöka igen. Men väntar ngn dag till och ser om den kommer, kanske provar imorrn eller torsdag bara "för att" om den inte kommit tills dess.
Svar på tråden BIM Februari 2020