Inlägg från: Jonnynilsson |Visa alla inlägg
  • Jonnynilsson

    Skyller på alkoholintag

    Beror på vad det gäller. Det som kom fram i inläggen efter trådstarten går inte att försvara. Grooming är ett stort problem och skall tas på allvar.

    Man kan göra bort sig på fyllan och sedan be om förlåtelse. Jag har själv gjort det för sisådär tio år sedan. Vi var på en kräftskiva där snapsarna var lika talrika som klorna på antalet kräftor vi satte i oss. Så efter ett par timmar var jag väldigt berusad och kvällen slutade i en rejäl minneslucka.

    Dagen efter vaknar jag med världens baksmälla och försöker minnas avslutet och hur jag kom hem och i säng. Men det är tomt i skallen. Efter nån timma vaknar frugan och frågar om jag kommer ihåg gårdagen. Nja sa jag det är lite svart på slutet.

    Då berättar min fru att jag var väldigt otrevlig mot en kvinna som då är ganska ny i vårt kompisgäng (hon hade nyligen träffat en äldre vän till oss). För att inte tråka ut er med detaljer så skämdes jag rejält när jag fick reda på vad jag sagt till henne.

    Jag insåg att det inte alls var bra för framtida relationer så jag ringde till henne så fort den värsta baksmällan lagt sig och bad om ursäkt för mitt uppträdande. Jag frågade även om vi kunde träffas och prata igenom det hela och det gjorde vi. Hon accepterade min ursäkt och saken skulle därmed vara ur världen men...

    Dom är fortfarande tillsammans och vi umgås alla tillsammans. Men det finns nån konstig känsla mellan oss fortfarande. Vi har inte pratat om det som hände någon mer gång men som sagt det jag gjorde mot henne gick inte att reparera helt vilket är väldigt trist för det är en toppentrevlig tjej.

Svar på tråden Skyller på alkoholintag