• pyssel

    Min fru är aggressiv

    Du blir fysiskt och psykiskt misshandlad. Sök hjälp där fokus är på att du blir misshandlad och att du behöver hjälp att lämna och hjälp att göra riskbedömning av din situation. Är du inte beredd att polisanmäla finns det ändå hjälp. På den här sidan finns alla organisationer som är medlemmar i rikskriscentrum och deras kontaktuppg.

    rikskriscentrum.se/medlemsorganisationer/


    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (Tom) skrev 2020-01-12 15:18:34 följande:

    Tack! Har redan varit i kontakt med kommunens samordnare mot våld samt Manjouren och hjälplinjen. Dom säger fysisk och psykisk våld är oacceptabelt Att polisanmäla kommer kommer skapa mera drama och att leta till hot om skilsmässa. 

    Jag vet inte riktigt hur man går vidare, det är svårt att göra slut när hon det mesta av tiden är snäll och hon "bara" är våldsam ca varannan vecka. Jag har alltid trodd det var normalt men har dom senaste år börjat märka att jag inte mår bra över det.


    Har du fått någon hjälp att se över dina praktiska steg om du skulle lämna relationen? Många är hjälpta av att hålla den fokusen och att deala med sina känslomässiga sviter av misshandel fullt ut efter separationen. För egen del har det varit viktigt att hålla praktisk fokus när jag levt i stor fara, både under och efter uppbrott, men med ett känslomässigt stöd tillgängligt också. Detta för att kunna mobilisera tillräcklig styrka att agera, veta vad nästa lilla steg kan vara, och inte bli helt passiv av pågående misshandel. Har du vänner som är eller kan vara ett stöd?
    #inteensamaldrigglömd
Svar på tråden Min fru är aggressiv