• Panduro

    Min kille är 3 år äldre än mitt äldsta barn.

    Vet inte vad du vill att vi ska svara. Jag tycker du är patetisk, men det spelar väl ingen roll vad jag eller andra främlingar tycker.

  • Panduro
    Anonym (Daniella) skrev 2020-02-18 06:19:00 följande:

    Fast varför är det äckligt? Killen är ju nästan gubbe (män blir gubbar runt 35, sorry to say). Och TS har ju själv vart 32 bast en gång i tiden så hon är ju inte helt främmande med den åldern. Vore det lämpligare om killen började dejta sonen istället dårå, för de är ju I alla fall så nära varandra i åldern? Jamen du hör ju själv hur sjukt det låter...? Ska man inte dejta nån man passar ihop med hellre än att överfokusera på att jämföra åldern på sina ungar? Vad har hennes vuxna barn ens med detta att göra?


    En 32-åring är inte en gubbe. Vad spelar det för roll att hon varit 32? Hon har också varit 17 år och 5 år. Skulle det också vara lämpliga pojkvänner?

    Självklart vore det lämpligare om killen började dejta ts son.

    Du kan ha rätt i sak, men fruktansvärt dåliga argument.
  • Panduro
    Anonym (Daniella) skrev 2020-02-18 14:52:05 följande:

    Nu är ju inte killen vare sig 17 eller 5 år gammal, utan 32. 32 är lagligt. Han kommer vara 40 om 8 år. Jag tar för givet att TS håller sig inom lagen och vill vara laglig och inte ens har en attraktion till barn. 32 år är långt ifrån att vara ett barn. 

    TS är 49 år gammal och ser antagligen fortfarande väldigt ung och sk hot ut. Killen VILL nog väldigt gärna vara med henne, jag har svårt att se att detta handlar om att TS utnyttjar honom och lockar med pengar. Det handlar om två helt fullt vuxna människor som frivilligt väljer att vara med varandra pga genuin attraktion. 

    Hade det alltså var MER ok ifall TS inte haft en son som är 29 år gammal? Allt hänger på sonen? Du tror alltså att TS måste ha en slags sexuell attraktion till sonen ifall hon kan attraheras av en 32 årig man? Att när TS och 32åringen har sex så fantiserar TS -egentligen- om sin son/ser sin son framför sig? Är det däri det sk äckliga klämmer? I så fall är det ju du som är äcklig som ens gör en sån anknytning. 

    Ingen hade lyft ett ögonbryn ifall en 49 årig man som hade en 29 årig dotter hade börjat dejta en 32årig kvinna. 

    Många 49 åriga kvinnor håller sig i form och ser ut att vara i 30 års åldern själva, klart som fan de kan attraheras av män i 30 års åldern. 

    Hur vore det lämpligare att killen började dejta TS son, speciellt om ingen av dem är gay? 


    Nej han är inte 17 eller 5. Jag invände bara mot ditt argument att "ts har ju själv varit 32". Urdumt. Nä självklart hade det inte varit mer ok om hon inte haft barn, varför tror du det?

    Jodå, många hade nog tyckt att en 49-årig man var gubbsjuk och äcklig om han dejtat en så mycket yngre kvinna.

    Jag förutsätter att ts son och killen båda skulle vara gay/bi om de skulle dejta.
Svar på tråden Min kille är 3 år äldre än mitt äldsta barn.