Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2021-05-09 Panduro svarade i tråden: Min granne / arbetskamrat...: Jag tror att du skojar med oss. Du gör det dock jävligt bra, just eftersom man inte är helt säker.

Behandlar du honom som en chef, en kollega eller en kompis? Det är tre helt olika saker, och du är ganska oklar i dina förklaringar.
2021-05-08 Panduro svarade i tråden: Min granne / arbetskamrat...: Men vad är det här för trams? "En farlig lek", "så spännande", "vad skulle det skada?". Sluta dröm och väx upp. Antingen är du otroligt barnslig, eller så har du helt enkelt läst för många kioskromaner.
2021-05-08 Panduro svarade i tråden: Min granne / arbetskamrat...: Ser inte på vilket sätt han skulle vara en idiot eller ens bete sig fel? Den som gör fel är du. Jag bor i ett litet samhälle. Man jobbar alltså ofta med eller för någon som man har en privat relation till.
2021-05-05 Panduro svarade i tråden: Hade du skaffat barn med en nykter alkoholist?:
Nu kanske du bara pratar utgående från dig själv. Men vad får dig att tro att alkoholister skulle sakna något från sin uppväxt, och att de är "mycket mer måna om sitt barn än de flesta"?

2021-05-04 Panduro svarade i tråden: Hade du skaffat barn med en nykter alkoholist?: Ingen tycker väl att alkoholister nödvändigtvis är hemska människor. Men personer som är i ett aktivt missbruk eller som överhuvudtaget har ett beroende, är inte särskilt bra att ha att göra med.
2021-05-04 Panduro svarade i tråden: Hade du skaffat barn med en nykter alkoholist?:
1,5 år är ingenting. Nej, jag skulle aldrig bli tillsammans eller skaffa barn med en alkoholist, nykter eller ej. Har alltför mycket erfarenhet av vad alkohol kan ställa till med.

2021-04-28 Panduro svarade i tråden: Motorhuv går ej att öppna - körförbud?:
Har du?

2021-04-26 Panduro svarade i tråden: Finns det fler mother warriors här ute? Kostbehandla autism: Jag förstår att du vill kunna säga att du gjorde allt. Men "mamma försökte bota dina 'avvikelser' i hjärnan genom att inte ge dig mjölk och gluten"?

Genom att kriga för rätt stöd och rätt hjälpinsatser.
2021-04-22 Panduro svarade i tråden: 99% av kollegornas skitsnack består av status någon gjort.: Haha. Varför känner du att du måste be om ursäkt för det? Faktum kvarstår dock, du kan inte styra över andras samtalsämnen. Jag jobbar med 5 st kvinnor i övre medelåldern.
2021-04-14 Panduro svarade i tråden: Ord som folk plötsligt börjar svänga sig med:
Vilken dialekt är ejenklien då?