Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Idag 10:26 Panduro svarade i tråden: Reflektion av någon som är arg på sitt barn: "Väääänta bara tills du får egna barn". Jag förstår faktiskt inte det, självklart kan man vara både påläst och ha åsikter fast man inte har egna barn.

Jag har en 3,5-åring.
Igår 22:30 Panduro svarade i tråden: Hade de betalt bensinpengar om någon handlade åt dig för att du har Corona?: Sedan förvrider du ju villkoren någo kopiöst här. Ts vän är varken gammal eller fattigpensionär. Hon hade kunnat vänta på sin sambo, d-vitamin är ingen livsviktig medicin.
Igår 22:27 Panduro svarade i tråden: Hade de betalt bensinpengar om någon handlade åt dig för att du har Corona?:
Jag skulle inte be om pengar nej. Skulle jag däremot vara gamla Agda skulle jag självklart stå för minst halva bensinkostnaden. Skulle du faktiskt inte erbjuda dig stt betala?

Igår 21:15 Panduro svarade i tråden: Hade de betalt bensinpengar om någon handlade åt dig för att du har Corona?: Men självklart? Åtminstone bör man betala hälften (plus lite extra för besväret).

Annars kan man ju beställa mat med grannen varje fredag, och slipper då alla bensinpengar för handling.
2020-11-23 Panduro svarade i tråden: Jag är kristen i ett sekulariserat land:
Upplever du att du som kristen blir mer ifrågasatt än muslimer?

2020-11-23 Panduro svarade i tråden: Ringde soc på en familj och nu ångrar jag mig: Barnen kommer inte att tas ifrån dem, om det inte är så att det finns (en allvarlig) anledning till det.

Om allt är okej, kommer det inte att vidtas några andra åtgärder än ett samtal med familjen.
2020-11-23 Panduro svarade i tråden: Jag är kristen i ett sekulariserat land:
Känner du att du någongång blir förlöjligad/hånad/trakasserad för din tro?

2020-11-22 Panduro svarade i tråden: Äldre grannbarn vill leka med vår 6-åring: Förmodligen har 11-åringen inte några kompisar, kanske han är lite barnslig för sin ålder och dras därför till yngre barn. Han är ändå äldre mentalt än 6 år och därför.
2020-11-22 Panduro svarade i tråden: Äldre grannbarn vill leka med vår 6-åring:
Vilka vibbar får du?

Innehåll