Inlägg från: Allanski |Visa alla inlägg
  • Allanski

    Letrozol - Följas åt?

    Evelinaaan skrev 2020-02-11 18:27:57 följande:

    Ja tiden går sjuuukt långsamt.. Vi peppar varandra och hoppas på det bästa!! Hoppas att de tagit sig för dig, vilken dag efter äl är du på nu?? Själv vågar jag inte testa tidigt haha men ska bli spännande att se vad det ger för dig!! Är de typ efter 10 dagar man kan börja skymta något? :)


    Såklart tog jag ett test fast jag vet att det är medicinsk omöjligt ! Ha ha hade äl i torsdags!

    5+äl! Ha ha!

    Bim 23! Ska sitta lugnt i båten nu och sluta testa ;)

    Ja vi får göra det! Nu får man väll bara vänta ut det här och så kommer det säkerligen bli bra
  • Allanski
    Evelinaaan skrev 2020-02-11 18:27:57 följande:

    Ja tiden går sjuuukt långsamt.. Vi peppar varandra och hoppas på det bästa!! Hoppas att de tagit sig för dig, vilken dag efter äl är du på nu?? Själv vågar jag inte testa tidigt haha men ska bli spännande att se vad det ger för dig!! Är de typ efter 10 dagar man kan börja skymta något? :)


    Hur går det?

    Känns som jag inte har noll symtom att vara gravid just nu! Är inne på äl+7.
  • Allanski
    Evelinaaan skrev 2020-02-14 09:02:55 följande:

    Äl+9 här! Sen behöver man ju inte ha symptom för att vara gravid, mina 3 vänner som har varit gravida har aldrig känt något innan BIM. Jag vet inte hur det känns just nu haha så lätt att bli skenis.. flytningarna har blivit mindre, och sen nån dag där så tyckte jag att jag inte hade några känningar men så vips kom dom tillbaka samma kväll, har även fått sura uppstötningar flertalet gånger?? Får typ aldrig det. Kan ju vara tillfälligheter också, vilket jag tror. Men kommer att vänta in mensen, testar du på äl+10? ;)


    Nu är jag på äl9! Negativt test idag!

    Vet inte men känns inte som det tagit sig :)

    Har du testat? Du är på äl 10 idag va?
  • Allanski
    Evelinaaan skrev 2020-02-15 13:49:05 följande:

    De är ju fortfarande tidigt så ge inte upp än! Ja äl+10 men inte testat mig.. ska faktiskt vänta till nästa v. Vill att de ska vara blankt eller starkt positivt så jag inte behöver fundera haha! Tror inte det tagit sig här heller, känns sjukt overkligt att de skulle vara något? Bara jag som känner så? Att man är såå skeptisk till att de ens kan bli något..


    Känns ungefär som att gå runt med en triss i fickan!

    Man vet att det förmodligen inte blir något men finns en liten liten förhoppning!

    Smart att vänta! Har tyvärr inte tålamodet
  • Allanski
    Evelinaaan skrev 2020-02-15 18:08:04 följande:

    Haha ja lite så faktiskt! Man vill ju så gärna att de ska vara något!! Känner du av något? Molvärk eller annat? :)


    Idag fick jag så otroligt ont i magen. Kändes som att Hela magen är ett blåmärke och jag kan inte röra på den. Blev orolig hoppas det släpper snart. Kan ju vara allt möjligt!

    Hur känner du idag?
  • Allanski
    Evelinaaan skrev 2020-02-17 08:15:28 följande:

    Imorse plussade jag på äl+12!! Sjukt overkligt. Skakar gråter och skrattar <3


    Åh herregud vad jag blev jätteglad!!!!! Känns som jag plussade !!!!!!! Underbart!!

    Jag förstår det ???? men det är ju underbara nyheter som du bara får försök ta in denna härlig nyheter sakta men säkert! Var det första testet du tog???

    Åhhhh! Nu vill jag med ha ett plus
  • Allanski
    Zamaso1 skrev 2020-02-17 13:28:59 följande:

    Efter besök hos min läkare idag kunde man se ett stort fint ägg som släpper när som helst!

    Dubbel dos letrozol gjorde susen! Hoppas det blir resultat av det med ????????????


    Vad roligt :) ja dubbel dos funkade för mig med! Dock inget plus ännu! Men är på äl11 så kanske kanske kommer :)
  • Allanski
    Evelinaaan skrev 2020-02-17 14:25:56 följande:

    Ja helt underbart!!!! Hoppas lilla ärtan vill stanna <3 japp första testet jag tog, skulle ju egentligen vänta till äl+14 men har känt att något har varit helt annorlunda med min kropp så jag övervägde att testa imorse äl+12.

    Har vaknat jättetidigt samma tid varje morgon i en veckas tid oavsett när jag gått o lagt mig. Sura uppstötningar, massa småfinnar i pannan (har inga finnar annars) skulle även avnjuta ett glas vin i helgen som tog emot så mycket så att jag inte drack upp det. Och sjukt lättirriterad. Håller alla tummar för dig!! Har du tagit något mer test??


    Det kommer gå jättebra!

    Tror inte det är min tur denna gången :) testade tre gånger idag ha ha! Jag har ont i kroppen men tror det är att den funkar för första gången någonsin!

    Men hopp finns :) åh njut njut njut nu!!!
  • Allanski
    Jossis123 skrev 2020-02-18 07:44:41 följande:

    Hej!

    Jag hoppar in här då jag också är på min andra letrozol behandling. Just nu är jag på CD 13 och var på kontroll igår. Hade en äggblåsa på 17mm och en på 16mm enligt gyn kan jag förvänta mig ägglossning om 2-3 dagar. Så nu hoppas vi på att de tar sig!


    Välkommen!

    Åh härligt med två större! Ja verkligen :) är på min första kur och är på äl12 idag! Tror inte det blev något denna men känner hopp för nästa.

    Kör du enkel kur?
  • Allanski
    chariots skrev 2020-02-22 21:28:48 följande:

    :) skulle det vara inte "???" Haha!

    Kan inte alla presentera sig lite?


    Hej! Middag de senaste meddelanden! 32 utan barn och precis påbörjat kur 2 med letrozol. Dubbel!

    :)
  • Allanski

    Nu behöver jag råd av alla här!!!

    Jag har ju PCOS och mens cirka 4 ggr per år. Började med letrozolen då jag fick naturlig mens när jag var hos läkaren.

    Nu så skulle jag ta provera som jag fått utskrivet då testen visade negativt! Men i fredags fick jag en blödning som hållit på nu intre dagar. Den är mycket mindre än ?vanlig? mens. Så sjukt att jag skulle få naturlig mens två gånger så kort efter varandra? Måste ju vara letrozolen som fått kroppen att börja fungera vanligt om det nu är mens.

    Ringde läkaren och eftersom blödningen varit så liten skulle jag ändå ta provera. Dock tycker jag den fått fart nu så började med letrozolen istället då det är dag 3. Någon som varit med om liknande?

    Fråga två: förra gången tog jag en tablett på morgonen och en på kvällen. Nu tog jag både letrozolen samtidigt nu på kvällen. Hur har ni gjort?

  • Allanski
    Lillamiia skrev 2020-02-24 19:15:33 följande:

    Om jag vore du skulle ringt till min läkare eller gynekolog och berätta och få råd av dom. Det framgår inte riktigt när du började med provera och hur många dagar du tagit det?

    När jag tog primolut hade jag mycket mindre mens än vid vanlig ÄL och mens på det. Det är nog det enda jag kan säga letrozol är ju östrogensänkande. Jag tar min dubbeldos/ båda mina letrozol tabletter samtidigt och det har gått bra. Har även tagit dom var för sig under dagen och det har fungerat lika bra det. Jag tycker du ska vända dig till din gyn


    Tack för svar :) jag skulle börja ta provera idag men mensen kom i fredags. Naturligt utan medicinen men eftersom jag blöder så lite plus aldrig haft en sådan tätt blödning så började jag undra om man skulle ta provera ändå. Ringde dom imorse och fick världens sämsta barnmorska som svarade. Träffat henne innan och känner noll förtroende! Hon sa att det kan vara mens som kommer igång mer sen. Men kan även vara något annat och att jag kan ta provera. Försökte förklara att det är ju dag tre på mensen Om det nu är mens och då sk jag ju egentligen börja med letrozolen. Vi la på och jag var inte klokare. Nu har jag tagit letrozol!

    Tack för svaret kring letrozolen! Tog båda nu på kvällen som sagt då jag inte visste imorse om jag skulle ta letrozol eller provera.

    Otydligt inlägg ! Man är ju nojig hela tiden!

    Hur går det för dig? Du borde ha äl nu snart va om jag inte minns fel?:)
  • Allanski
    Zamaso1 skrev 2020-03-01 16:01:39 följande:

    Ser jag i syne eller är det ett positivt test???


    Bifoga du en bild?

    Var det positivt? Har du tagit fler tester?:)
  • Allanski
    Zamaso1 skrev 2020-03-02 06:50:21 följande:

    Skapligt förvirrad nu, tog ett igår och det var positivt.. men nu på

    Morgonen när jag tog ett till så syntes ingenting.. visserligen va de igår ett tidigt test och det imorse ett vanligt. Men känns ändå konstigt. Men får kolla igen om någon dag


    Avvakta nu ett par dagar så tar du ett till!!! Håller tummarna!!! Om du tog ett testa tidigt test och ett vanligt är det ju inte konstigt om det vanliga inte visade något !!

    Åh håller tummarna
Svar på tråden Letrozol - Följas åt?