Inlägg från: Anonym (osäker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (osäker)

    Är han en dålig människa

    Hej

    Jag har levt 4 år i våld i nära relation. Har två ben från förhålladet. Har blivit våldtagen dagligen av den här mannen.

    6 mån efter att jag fått skyddad identitet och flyttat till en ny ort blev jag förälskad i en man. Det var inte min plan men plötsligt hände det. Vi har nu dejtat i 3 månader. De gånger vi var nära till sex sa jag till honom att jag inte känner mig redo. Det var inga problem för honom. Han sa att han aldrig skulle göra något som jag inte vill och att han kan vänta tills jag känner mig redo.

    Dagen innan julafton sov jag över hos honom och jag kände mig redo så vi hade sex. Då hade vi träffats i ungefär 3 månader utan att ha sex. Det kändes bra.

    Vi träffades ungefär en vecka senare och hade sex då också. Kändes bra även denna gång. Han är noga med att fråga om jag är säker och om allt känns ok. Det känns tryggt för mig.

    Men så igår kväll så pratade vi i telefon med video. Som vi brukar göra. Men så visade han kuken. Och så ville han att jag skulle ta av mig också. Jag sa att jag inte ville det. Det var han ok med. Men han visade sin kuk vid upprepade tillfällen. Jag sa aldrig att jag inte ville se vilket jag förstås borde ha gjort. Men jag kände mig så besviken. För jag kände mig så smutsig och trodde inte att han var en sån person.

    Min fråga är nu; överreagerar jag? Jag får tankar på att sluta träffa honom pga detta. Och att han är en dålig människa. Å andra sidan är jag helt säker på att han hade slutat om jag bett honom. Men å andra sidan så förändrar det inget. För jag ser honom i helt andra ögon nu. Är det jag som har en skadad bild av sex eller har jag rätt och bör dumpa honom?

  • Svar på tråden Är han en dålig människa
  • Anonym (osäker)

    Har två barn ska det stå inte två ben haha

  • Anonym (osäker)
    Anonym (G) skrev 2020-01-14 10:30:29 följande:

    Berätta för honom hur du upplevde situationen. Han känner säkert en viss osäkerhet jhan också. Kanske han också funderar på att dumpa.

    //


    Varför tror du det?
  • Anonym (osäker)
    Anonym (Cilla) skrev 2020-01-14 13:13:17 följande:

    Varför skulle man ens vilja se den??? Sexfixerad som alla andra karlar.

    Nä usch


    Ja det är så jag känner men vet ej om jag överdriver eftersom han är så bra i övrigt!
  • Anonym (osäker)

    [quote-nick]Anonym (G) skrev 2020-01-14 15:56:43 följande:[/quote-nick]Om du inte talar om vad du gillar och inte gillar kan han omöjligt veta hur han ska agera. Du måste nog jobba lite mer på ert förhållande och inte ta honom för given.[/quote]

    Ja detta låter rimligt

  • Anonym (osäker)
    Anonym (Samma olika) skrev 2020-01-14 16:23:29 följande:

    Det är jättesvårt för killar att veta. Jag var i liknande situation men blev jättetänd av att se den på videon. Så... svårt att veta för killen hur man är. Han låter inte som en dålig person, försökte säkert bara göra dig glad och visa hur attraherad han är av dig  Vet han om din bakgrund med våldtäkterna? 


    Åh känns skönt att höra. Jag hoppades att problemet skulle ligga hos mig. Och misstänkte det. Behövde få det bekräftat.

    Han vet inte att jag har blivit våldtagen. Har inte berättat så mycket detaljer alls har bokstavligen bara sagt att jag blivit illa behandlad av barnens pappa.
  • Anonym (osäker)
    Anonym (£) skrev 2020-01-15 11:09:07 följande:

    Runkade han och sprutade?


    Nä det var tanken han försökte men eftersom jag inte ville klä av mig så gav han upp o sa att vi kan lämna det ämnet.
Svar på tråden Är han en dålig människa