Inlägg från: Anonym (LillSnoppen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (LillSnoppen)

    Skall jag skaffa silikonbröst eller inte

    Ta först och främst inga råd av någon på Familjeliv. Det är bara din känsla som är relevant.

    Är brösten något du ständigt känner dig obekväm med så förstår jag såklart dina tankar.

    Tror det är en större sak för kvinnor att ha små bröst jämfört med att vara man och ha liten kuk.

    Tänker att det måste finnas någon "expert" du kan prata med. 

  • Anonym (LillSnoppen)
    isolande skrev 2020-01-16 18:19:45 följande:

    Jag har alltid haft små bröst och de blev lite hängiga efter att jag ammat två barn. Har dessutom en asymmetri från början och efter barnen blev den mer påtaglig, så jag fick min operation betald av vården. Gjorde SÅ mkt research och tyckte jag väl förberedd. Opererade in extremt små implantat eftersom jag egentligen bara var ute efter att åtgärda asymmetrin.

    Ångrar mig faktiskt. Jag saknar känsel numera i området under bröstvårtan. Jag tycker även att det känns som att jag har plast under huden när jag kan känna implantatkanterna. Jag har lite underhudsfett och är vältränad....

    Samtidigt har jag gått förbi 40 och känner av att huden blir tunnare och slappare med åldern. Då är det liksom inte lika snyggt med implantat som när man är yngre och mer "fyllig och spänstig" i huden.

    Jag var magsovare men kan inte sova på mage längre (trots mina små implantat på 175 cc som inte ens tillhandahålls av privata kirurger...), det känns obehagligt om min man eller barnen "lägger sig" på mig om vi leker eller gosar, det är jobbigt att ligga på mage och sola på stranden, osv osv. Återhämtningen och smärtan jag genomled efter op är definitivt inte värt det resultat jag fick.

    Så tänk noga igenom det hela TS, det är mitt råd!


    Innebär det att brösten inte längre får lika mycket uppmärksamhet vid sex?
Svar på tråden Skall jag skaffa silikonbröst eller inte