Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Lyckligare att flytta utomlands?

    Anonym (Vet inte vad) skrev 2020-01-19 19:56:19 följande:
    Ja jag är ute efter att känna mig levande, jag känner att vardagen trycker ner mig och att ingenting reder sig för mig här hemma. Åkte du till ett land som är stor skillnad från Sverige?

    Om du uppskattar vardagen mer i ett annat land, kan det ju vara värt att flytta, men hur vill du att vardagen ska se ut? Jag tycker det är lika tråkigt att diska här (=EU men inte Tyskland) som i Sverige. Vart land har sin tristess, från vad vill du fly?
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Vet inte vad) skrev 2020-01-19 21:00:13 följande:
    Hahaha! Ja det är ju sant.. Jag vill fly mig själv om man säger så, den vardag jag skapat i Sverige.. Alla misslyckanden jag gjort. Det här gått många år från gymnasiet och jag har liksom inget jobb, rolig fritid eller någon lycka i mitt liv. Jag känner att allt runt om mig är väldigt tråkigt. Nu när du bor i ett annat EU land, känns det som att du blivit lyckligare förhållandevis från Sverige?

    För mig är det så att detta jobb jag har, skulle jag inte kunna få i Sverige. Bara du vet om det bli roligare att ordna upp ditt liv i Sverige eller att flytta utomlands. Det finns många krav på allting även i andra länder, så det beror ju på dina problem om det skulle bli bättre utomlands.
Svar på tråden Lyckligare att flytta utomlands?