• Anonym (Ebba)

    Jag vet inte vart jag har honom

    Jag tror nog han är som han är. Det är möjligt att han kan bli lite bättre på att förmedla känslor men troligtvis inte mycket bättre. Vissa har vuxit upp med att hålla vad de tycker inne. Det blir sällan bra relationer som bygger på det.

    Så frågan är om du vill ha en relation med honom ändå? 

    Om jag var du skulle jag snarast men försiktigt börja ta upp viktiga frågor med honom. Som hur han vill ha en relation, förväntningar man har på varandra, vart går gränsen för otrohet och så vidare. Där någonstans borde du märka om han kan vara öppen och tala om hur han känner eller om han bara låser sig. 

    Relationer utan god kommunikation slutar ofta i separation skilsmässa (ofta efter många år) och hade inte velat ge mig i en sådan. 

  • Anonym (Ebba)
    Anonym (Jag) skrev 2020-01-21 11:47:46 följande:
    Precis så, han har sagt det själv, att han har alltid hållit saker inom sig och han har mått bra av det, har inte behovet att prata så mycket. Men han försöker för min skull, han säger att han försöker faktiskt kämpa just med mig. För att han vill. Jag vill ju ha en god kommunikation så det är något vi jobbar med...
    Anonym (Hitta rätt) skrev 2020-01-21 11:11:03 följande:

    Jag kan nog säga att nu när jag träffat min nuvarande kille att det gäller att träffa rätt för just dig för att du ska få må bra hela tiden. Nu har jag träffat en kille som jag känner ett lugn med dygnet runt. Han gör mig trygg och vi är så lika varandra i det fysiska och psykiska samspelet. Även när vi inte ses på några dagar så vet jag att jag är älskad osv. Det är så skön känsla! I mina tidigare relationer har jag varit orolig och otrygg. Tror inte din kille passar dig riktigt TS.


    Det är sant att jag ofta känner mig osäker och orolig. Men ändå känner jag mer för honom än jag gjort i tidigare relationer, jag liksom vill kämpa fortfarande pga den känslan, den känns annorlunda än tidigare
    Då låter det ändå som att han vill bli bättre, och då är det inte omöjligt! Men han kommer nog aldrig bli som någon som det faller sig naturligt för att visa känslor. Du kommer därför också ibland behöva nöja dig med att han säger att han blir glad av att prata med dig även om han inte visar det, osv. Vissa ändrar sig också och anstränger sig mer under förälskelsefasen för att sedan gå tillbaka till hur de brukade vara. Det är det jag hade varit orolig för om jag gick in i en relation med en sådan person då det är viktigt för mig att vissa saker visas i annat än i ord. 

    Där får ju du känna hur viktigt det är och om han har andra sidor som väger upp.
Svar på tråden Jag vet inte vart jag har honom