• Jojoo

    Druvbörd

    Här är en till som har haft Mola/druvbörd. Tänker fortfarande ibland på hur livet hade kunnat sett ut om den lille hade fått födas så som jag hoppats på.
    I mitt fall så var det en allvarlig variant som krävde två operationer och flera veckor på sjukhus. Fick sedan ett års grav.förbud och gick på undersökningar varannan dag de första månaderna efter att jag kommit hem från sjukhuset. Sedan började jag gå mer sällan, 2 ggr per vecka, 1 ggr per vecka osv... Fick även reseförbud då läkarna ansåg att jag behövde stanna i Sverige för att kunna få snabb vård om så krävdes.

    På mitt sista besök hos doktorn så trodde jag att jag kanske kunde ha blivit gravid igen. Doktorerna blev nervösa och inkallade experter som skulle ta avancerat ultraljud. På så vis fick vi bekräfat att min son som idag är 9 år levde och hade ett friskt och piggt hjärta. De kunde se detta fast han bara var ca 3 veckor gammal... visst är tekniken fantastik! Sedan följde ett expertteam oss hela graviditeten, det var jätteskönt att få så bra uppbackning!

Svar på tråden Druvbörd