Inlägg från: Persbrandtkola |Visa alla inlägg
  • Persbrandtkola

    Vad tycker ni om SAS nya reklam?

    Anonym (W) skrev 2020-02-14 23:12:24 följande:

    Älskade den!


    Du får gärna berätta varför?
  • Persbrandtkola
    Anonym (Buhuhuhuhuhu) skrev 2020-02-15 03:59:20 följande:
    Tror det är du som inte förstår.... budskapet är enkelt, men dey är helt klart över din nivå...
    Intressant... Du får gärna utveckla, vad är det jag inte förstår med SAS budskap? Har du ens sett reklamen? Har du hört vad som sägs? Uppenbarligen är du helt oförmögen att ta till dig informationen, utan du hör det du vill höra, utan att reflektera. Tycker du ska se reklamen igen och igen tills du förstår allvaret i det hela... Du tycker att det här står över min nivå, på vilket sätt? Jag har inte sätt dig göra en analys av reklamen som påpekar eller stärker ditt budskap, vilket blir svårt att hitta i reklamen. SE DEN IGEN och lyssna på vad som sägs i relation till vad som visas... Jag tror du inte är redo än... Visa nu att jag har fel, eller är du bara en feg tangentbordshjälte som yttrar sig saker efter opinion och inte fakta? Nu vill jag ha ett svar som STÅR ÖVER MIN NIVÅ, tanke på vad du har sagt... Upp till bevis...  
  • Persbrandtkola
    Anonym (W) skrev 2020-02-15 00:52:10 följande:
    Jag tyckte den var fin bara. Roliga saker de tog upp, sånt som är typiskt skandinaviskt, och de gjorde en poäng av att det inte är skandinaviskt från början.
    A okej. Det du finner fint, är det vad som sägs, filmen eller helheten?
    Jag delar inte din åsikt, tycker det är ledsamt om det som sägs om Skandinavien. Hur tänker du när jag säger så om reklamfilmen, är jag helt ute och cyklar då?  
  • Persbrandtkola
    Anonym (svenne) skrev 2020-02-15 04:53:48 följande:

    Vi har ju inga värderingar, därför är det så lätt för islamisterna att göra det dom gör. Jag menar, vi har ju kultur i sverige, vi har ju islam som breddar sig. Vi har kriminalitet från flera nationer. 


    Det är lätt för hatgrupper att få som dom vill, för ingen bryr sig i sverige. 


    Så varför skulle en svensk bry sig om vad sas gör för reklamfilm?


    Det är väl bara bra att vi dödar den svaga identitet vi har som folk helt och inför ett totalt folkmord. 


    Död åt sverige. 


    Svenska är duktiga på att ljuga för sig själva. Det är vi bäst på, vi har heller ingen ryggrad och vi är inget annat än kräldjur. 


    Ingen i sverige vill ha fred längre alla vill ha krig med varandra, kan vi inte bara släppa loss det. En fundamental utlösning i mord. Sverige skriker efter det. Alla vill det, våra politiker ber om det, veganer, feminister, muslimer, vanliga svenskar förortsungar vill alla ha mord nu. 


    Jag tror att Sverige skulle må bättre av det, vilket är tydligt hur media och myndigheter berättar och hur folk mår överlag. 


    Reklamfilmen är bara en symptom som i sin essens berättar vad vi är. Ingenting. 


    Kvinna, man, barn. För vi har ju ingen kultur. Eller, vi har en massa kultur, men ingen egen. Och eftersom vi inte har det, dränks vi i alla andras kultur just nu.


    Ja du... Vidrigt uttalande du gör! Du får gärna skriva om SAS reklamen, men vad har "Död åt Sverige" och allt annat du räknar upp med saken att göra??? Riktigt jävla lågt!!! Läs igen vad du har skrivit... Är det här något du är stolt över? Gå nu och visa din föräldrar vad då åstadkommit på ett forum, de blir säkert riktigt riktigt stolta... Eller bättre, kan du inte ställa dig på torg och läsa din väl valda ord mitt på ljusa dagen... Kan tänka mig att du blir måttligt populär... Riktiga dumheter!  
  • Persbrandtkola
    KillBill skrev 2020-02-15 10:49:36 följande:

    Du har alltså missat hur hela drevet började med enorm uppmärksamhet på svenska alternativsajter som Samhällsnytt och Nyheteridag och spridning via den ryska propagandajätten Sputnik (som är känd för att föra fram högerextrem, främlingsfientlig och nationalistisk proagande)?


    Nu säger jag inte att det är skitsnack, men, har du något som stödjer det du säger?
  • Persbrandtkola
    Tukt skrev 2020-02-15 10:58:43 följande:
    Där är det  också mycket viktigt vem man riktar sig till. Skulle man sälja den utanför skandinavien så ser det ut på ett sätt, och säljer man den inhemskt så har man såklart andra förutsättningar eftersom vi alla förutsätts ha en annan  referensram till ämnet.
    Lite av filmens problem är att den har en rätt dystopisk ton. Hade de valt att skämta mer om ämnet hade det varit enklare. För faktum är ju att vi svenskar har en rätt komplicerad och ängslig bild runt vår nationella identitet. Men i ett mer ifrågasättande tonval hade det varit lättare att ta till sig.
    Det är det som är hela poängen! Att den har så hårda ord samtidigt som att den är så melankolisk. Reklamen är väldigt allvarlig, därför tycker jag det är förundransvärt varför många tycker att den är "bra"... Tycker den är fruktansvärd och lätt att tolka, billig.
  • Persbrandtkola
    Längs ner i artikeln står detta:  "Jag avhåller mig helst från att fälla ett säkert omdöme i den frågan, säger Patrik Oksanen.  

    I Muellers rapport slås det fast att IRA-specialister har kommunicerat med personer kopplade till Trump-kampanjen genom sina sociala medier-konton, bland annat för att samordna politiska aktiviteter. 


    Det finns dock inga belägg för att kampanjpersonalen ska ha förstått att de kommunicerade med ryska trollkonton." Eller fanns det några?
    Så denna artikel blev lite sådär.. Expressen har inga källor som stärker sitt material... Precis som de andra artiklarna... Heja Expressen... 
    Sas misstänker en attack... Vart är attacken?Alla samlade människor som visat missnöje på olika sociala medier och forum?... SAS är själv medvetna om att detta har slagit fel. Istället för att be om ursäkt, skyller man ifrån sig... Aha, hmmm, det är ju rätt vanligt att stora företag vägrar ta ansvar, utan det är andras fel... Suck suck!

  • Persbrandtkola
    KlantSmurfen skrev 2020-02-15 15:23:31 följande:

    Jättesvenskt


    Haha ja precis... ;)
  • Persbrandtkola
    nihka skrev 2020-02-15 15:41:51 följande:
    Ja, det är en svensk kvällstidning som jämte andra tidningar rapporterat om attacken.
    Vart är attacken? 
  • Persbrandtkola
    nihka skrev 2020-02-15 17:49:35 följande:
    Du frågar om i vilken riktning attacken är?
    Nej... 
Svar på tråden Vad tycker ni om SAS nya reklam?