Inlägg från: Anonym (Happening) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Happening)

    Ni kvinnor som närmar er 60

    och söker 15 år yngre män, hur tänker ni?
    Ni konkurrerar alltså med mycket yngre kvinnor.

  • Svar på tråden Ni kvinnor som närmar er 60
  • Anonym (Happening)
    Barbro45 skrev 2020-02-15 11:02:12 följande:
    Vad är det där för syn på människor? Naturligtvis har alla vuxna rätt att finna en partner oavsett vilken ålder det är på de två. Varför skulle det vara annorlunda? 
    Du menar synen folk har på äldre män/yngre kvinnor?
    Att äldre män har svårt att få upp den, är feta, skalliga, vill ha en ung kvinna med fin kropp att visa upp, m.m. När den yngre kvinnan kan få en man i sin egen ålder, som är viril, snyggare kropp, ser kvinnan som jämlik.

    Kvinnor åldras också, så vad har de att erbjuda, jämfört med yngre kvinnor?
    Varför skulle en man vilja ha en äldre kvinna?
  • Anonym (Happening)
    Barbro45 skrev 2020-02-15 16:10:28 följande:

    Kanske finns det män som värdesätter det som en äldre kvinna kan erbjuda. Liksom det finns kvinnor som värdesätter det som en äldre man kan erbjuda. Livserfarenhet, trygghet, humor. 


    Föreslår att du frågar några yngre män som har relation med äldre kvinnor.


    Jag vet inte om du har läst trådar om äldre/yngre kvinnor. Där handlar allt om utseendet. De äldre männen inbillar sig att de ser yngre ut. Unga kvinnor tycker männen är äckliga gubbar. Och så kan de inte få upp den. Varför skulle en ung kvinna vilja ha nåt sånt?
    Ungefär så ser det ut. 
  • Anonym (Happening)
    Anonym (Annika) skrev 2020-02-15 20:31:45 följande:

    Nu är jag lite yngre än 60, men upplever att det är många killar som är 10-20 år yngre som försöker stöta på mina väninnor och mig på krogen och på datingsiter. Själv tycker jag inte att yngre killar är intressanta, men vissa kvinnor kanske prioriterar utseende och virilitet och om det är yngre killar som stöter på dem så tackar de väl och tar emot, typ.


    Men det här är kvinnor som aktivt själv söker män som är 15 år yngre, och ännu yngre i många fall.
    Jag vet att jag inte kan mäta mig fysiskt med en 15 år yngre man.
    Tror kvinnor att de kan mäta sig fysiskt med en 15 år yngre kvinna?
  • Anonym (Happening)
    Anonym (Rödluvan) skrev 2020-02-16 09:53:54 följande:
    Funkar fint om personkemin stämmer
    Gäller samma när det är det omvända, men med yngre kvinnor?
  • Anonym (Happening)
    Anonym (Möte bortom kropp) skrev 2020-02-16 11:05:14 följande:
    Alla människor konkurrerar ju med alla om allting egentligen. Det finns alltid mycket snyggare, mer framgångsrika, trevligare, sexigare även när människor raggar i sin egen ålder. Vad som får människor att dras till varann är oförklarliga samband och faktorer, och i många fall omständigheter. Jag ser många exempel på skitsnygga män som har flickvänner som ser ytterst ordninära ut fysiskt så man hajar till och tvärtom. Man kan ju fråga sig hur dessa fallit för varann och varför den snyggare i så fall inte valde någon med snyggare ansikte och kropp som matchade dem bättre?

    Vad har du för förklaringar på sådant?
    Jag vet ju själv att man kan attraheras av nån man aldrig trott innan att man kunde attraheras av. Livet bjuder på överraskningar.
    Men som jag skrev tidigare:

    "Jag vet inte om du har läst trådar om äldre/yngre kvinnor. Där handlar allt om utseendet. De äldre männen inbillar sig att de ser yngre ut. Unga kvinnor tycker männen är äckliga gubbar. Och så kan de inte få upp den. Varför skulle en ung kvinna vilja ha nåt sånt?
    Ungefär så ser det ut. "

  • Anonym (Happening)
    Anonym (Happening) skrev 2020-02-16 10:39:24 följande:
    Gäller samma när det är det omvända, men med yngre kvinnor?
    Män med yngre kvinnor, menar jag.
  • Anonym (Happening)
    Anonym (Möte bortom kropp) skrev 2020-02-16 11:54:09 följande:
    Tror inte jag förstår vad du vill få fram riktigt? Förklara gärna! Är du äldre man själv som gärna skulle vilja ha en yngre kvinna men känner att de bara går efter utseendet och väljer bort dig för att du ser för gammal ut eller annat?
    Läs inlägg nr 6 och nr 7.
  • Anonym (Happening)
    Anonym (Happening) skrev 2020-02-16 12:02:07 följande:
    Läs inlägg nr 6 och nr 7.
    Skrev fel , endast inlägg nr 6.
  • Anonym (Happening)
    Anonym (Möte bortom kropp) skrev 2020-02-16 12:14:15 följande:
    Alltså om du tittar på historien är det ju extremt mycket vanligare med äldre män/yngre kvinnor,, speciellt bland folk med pengar och makt, så vart vill du komma? Förstår inte resonemanget.

    Killars sexualitet är ju betydligt mindre exkluderande än kvinnors sett ur evolutionen av naturliga skäl. Män kan ju som bekant attraheras och ligga med de allra flesta kvinnor, medan kvinnor bara kan attraheras/ ligga med några enstaka män. Därför är det klart lättare för unga män att åtrå en äldre kvinna, som dessutom har mer sexuell erfarenhet, och mer att erbjuda mentalt, än vad det är för en yngre kvinna att åtrå en äldre man rent kroppsligt.

    Inte så konstigt egentligen. Finns hur många trådar som helst härinne där unga killar söker äldre kvinnor och milfs. Det är ju hur vanligt som helst. De tänder t om på deras kroppar och älskar att ha sex med dem. Kvinnors sexuella peak är ju som bekant runt 40-50 medan mäns är mellan 18-25. Alltså perfekt match.
    Jag försökte få fram att unga kvinnor kan inte attraheras av hur en äldre man är som person. De kan inte ha nåt gemensamt. Brukar också låta såhär: män vill bara ha sex med en ung kvinna, han lär inte få upp den, unga kvinnor som dras till äldre är trasiga, det blir en snedvriden maktbalans. Det kan absolut inte handla om två människor som tycker om varann och respekterar varann.
Svar på tråden Ni kvinnor som närmar er 60