Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    När killen inte vill

    Under en tid har jag haft funderingar på vad som kan vara fel...

    Jag och min pojkvän har varit tillsammans i drygt ett halvår. Vi har varit väldigt öppna med varandra och det kändes väldigt skönt att träffa någon som möter mig i sinnet. Jag har sökt länge efter någon som man kan utbyta lite djupare funderingar med och någon som har ett ödmjuk sätt att bemöta dessa. Det kan handla om allt möjligt mellan himmel och jord. Jag är absolut inte religiös, det är inte det de handlar om. Det som är ett problem, iallafall ur mitt perspektiv är att han inte verkar vilja ha sex med mig. Jag har i tidigare förhållanden haft killar som varit intresserade av sex och inte nekat mig när jag gjort "närmanden" eller vidrört dem på ett intimt sätt. I mitt förhållande just nu har vid sex ungefär 1ggr i månaden i snitt och när det väl blir av så är det överstökat rätt snabbt. I mina tidigare relationer har det förekommit sex flera ggr i veckan. Kanske i snitt 2ggr/vecka. När jag väl pratar om vårat sexliv och att jag tycker att det är för sällan så håller han med. Jag har frågat varför och då menar han att jag ofta vill ha sex vid fel tidpunkt. Antingen är han för trött eller så är jag för på eller att jag inte är tillräckligt nyduschad. Det har aldrig varit ett hinder i tidigare relationer (jag är renlig av mig och duschar varje dag). Nu har en oro vuxit fram hos mig och jag befarar att eftersom vi fortfarande är relativt unga och att det är på det här viset, hur kommer då vårat sexliv se ut i framtiden? Jag är 31 år och han är 27 år. Jag känner mig som mannen i förhållandet och som måste hålla tillbaka för att inte bli helt avvisad. Jag har en stark sexdrift som jag gärna vill få utlopp för. Nu har det gått så långt att jag börjar titta på andra män och killar och börjar fantisera om dem. Istället för att försöka starta någon typ av sexuell aktivitet med min kille har jag börjat onanera i smyg när han sover. Han vet inte detta.

    Vet inte vad jag vill med detta inlägg men det kanske är någon som varit med om liknande situation och jag skulle gärna vilja veta hur det gick för er. Eller om någon har något tips?

  • Svar på tråden När killen inte vill
  • Anonym (Anna)

    Tack för svaren från er allihopa! Intressant med olika perspektiv på problemet. Jag funderar fortfarande, får se om det blir bättring eller om det till slut kommer att leda till att jag gör slut med min pojkvän. Sex är ändå mycket viktigt för mig i ett förhållande. Ålder på killar spelar däremot ingen roll, jag har både haft yngre och äldre män och det har sina olika fördelar.

  • Anonym (Anna)

    Den yngsta var 23 år. Så jag tror inte att sexliv hänger på ålder. Jag ska känna av ett tag till men läget är oförändrat. Så med tiden kommer jag att göra slut.

  • Anonym (Anna)

    Så sorgligt att höra om fler som befinner sig i samma situation... Hur vanligt är det att olika partners inte vill eller är intresserade av sex? Är det någon som det har löst sig för? Hur gjorde ni då isåfall? Tog det slut?

    Till (Terapi) Ja, om jag vore singel skulle jag kunna träffa en kille som är 22-23år. Ålder har ingen gräns. Finns mogna yngre män lika som att det finns äldre omogna män.

Svar på tråden När killen inte vill