Inlägg från: Anonym (lämna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lämna)

    Sex var kul innan min pojkvän - Covert narcisist?

    Är han/har varit väldigt attraktiv? Vissa attraktiva män som aldrig behövt anstränga sig för att få brudar blir otroligt lata. Eftersom de aldrig behövt anstränga sig utvecklas de aldrig varesig känslomässigt eller sexuellt. Han fick det sex han behövde och brydde sig aldrig om tjejernas njutning för de var ju bara tillfälliga brudar där för hans skull. 

    Jag tror inte han straffar dig. Jag tror att han är otroligt sexuellt bortskämd tillsammans med en låg sexlust och förmodligen inte den bästa attityden. 

    Oavsett tycker jag du borde sluta hamna i samma kvinnofälla som miljontals andra kvinnor där de spenderar all energi på att försöka analysera mannen och "fixa" mannen. Han är den han är och saknar uppenbarligen någon motivation att förändra sig. Du verkar ha gjort allt du kan och lite till för att komma till botten av problemet. Han verkar inte ens vara ett kap på andra områden heller. Stanna upp, sluta analysera och fråga bara dig själv om detta är vad du tänker nöja dig med? Vill du att ditt liv ska se ut så här om fem år? Vill du skaffa barn med denna mansbebis som inte ens tar hand om sig själv och förmodligen dumpar alls ansvar på dig då? Vad är det du väntar på? Tror du att om du bara väntar ett år till kommer det magiska svaret på problemen bara dyka upp? Att om du bara lirkar länge nog kommer han öppna upp sig och ett djupt rotat känslomässigt grundproblem kommer visa sig som du då kan laga åt honom så han blir den kille du vill ha? 

    Just nu är du nog din egna största fiende. 

Svar på tråden Sex var kul innan min pojkvän - Covert narcisist?