• Anonym (man)

    Dejt behöver fundera

    Jag hade svarat med.... "Fundera du, under tiden söker jag vidare så får vi se om jag ff är intresserad när du tänkt klart"

    Han kommer får en tom blick medan kuggarna rör sig i skallen och har väger för och emot...

    Om han helt plötsligt kommer på att han vill vara med dig ändå så svarar du "Men oj va snabbt du tänkte, men under tiden du tänkte så kom jag på att jag behöver nog tänka efter själv, jag återkommer när jag tänkt klart"

  • Anonym (man)
    Anonym (let him) skrev 2020-02-17 15:02:44 följande:
    Tycker inte alls hon ska svara så där, låter bara bittert och desperat. Bättre att bara vara tyst och lämna honom med sina funderingar. Självklart klickade det inte för honom som han hoppats. Han måste väl landa i den besvikelsen och se om han får mersmak.
    Tja, om man är konflikträdd så är det kanske bäst att bara gå i alla lägen, personligen föredrar jag att ge dryga människor en knäpp på näsan innan jag drar.
  • Anonym (man)
    Anonym (let him) skrev 2020-02-17 17:41:20 följande:
    Jo det kan jag förstå och även kört en del med. Annars kommer de för lätt undan kan man tycka. Men det slutade bara med att jag aldrig fick nån kommentar eller känsla för att de brydde sig, så valde att inte lämna ut min sårbarhet och bara dra vidare. Kände mig starkare så.
    Tja, man behöver inte lägga upp det så fint heller, man kan be dem dra åt helvete bokstavligen oxå :)
Svar på tråden Dejt behöver fundera