Inlägg från: Anonym (Syskonförsök) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Syskonförsök)

  Letrozol, PCO

  Vicki89 skrev 2021-02-18 20:50:11 följande:

  Åh nej! Men det behöver inte vara mensen ju! Brukar du få spottings innan mensen i vanliga fall? Håller tummarna för nidblödning.Ja, den verkade vara vara seg helt enkelt, för nu blev det positivt äl-test på kvällen. Verkligen en stor lättnad då jag började bli rejält orolig!Samma här, alla har sagt olika. Jag har ?bara? PCO-äggstockar och glesa menstruationer, men ingen hormonstörning med acne/ökad hårväxt/övervikt. Någon läkare har sagt att jag har PCO, någon att det är PCOS, en annan att det är en ägglossningsrubbning. Tycker de verkar ha dålig koll själva, men när man läser på om det så står det att man ska ha två av tre av symptomen pco-äggstockar, hormonrubbning eller ägglossningsrubbning för att det ska vara PCOS. Egentligen är det väl strunt samma så länge behandlingen blir rätt, men kan störa mig lite på att inte alla säger samma.Tack! Började nästan tappa hoppet där, så skönt att det faktiskt blir ett riktigt försök den här gången!


  Ibland, det växlar rätt mycket.

  Störigt när det är olika besked hela tiden!
 • Anonym (Syskonförsök)
  akalei skrev 2021-02-18 21:11:48 följande:

  Tycker ändå det låter som att det skulle kunna va en nidblödning. Vet andra som haft det på ungefär samma dag som du. Plus att det låter ju konstigt att mensen skulle va flera dagar tidig annars? Håller alla tummar här :) :) Du får hålla oss uppdaterade!


  Det tycker jag med, sen mens är ju inte konstigt med pco men tidig det har den aldrig varit!

  Väldigt skönt att höra att det finns de som haft nidblödning så sent :)

  Absolut! Haft mensvärk och mått illa hela kvällen, vad ska det betyda egentligen! Jobbiga kropp som ger en massa motstridiga signaler!
 • Anonym (Syskonförsök)
  akalei skrev 2021-02-18 21:11:48 följande:

  Tycker ändå det låter som att det skulle kunna va en nidblödning. Vet andra som haft det på ungefär samma dag som du. Plus att det låter ju konstigt att mensen skulle va flera dagar tidig annars? Håller alla tummar här :) :) Du får hålla oss uppdaterade!


  Mensen kom nu på morgonen, suck!

  Nya tag får det bli helt enkelt, får börja med Letrozolen på söndag istället för att testa (kommer nog testa också ändå, ifall ifall)
 • Anonym (Syskonförsök)
  Russin112 skrev 2021-02-19 08:22:19 följande:

  Neeej Vad tråkigt :( hur mår du?

  <3


  Ledsen :( men det är bara att försöka tänka framåt, nästa månad kanske det blir plus
 • Anonym (Syskonförsök)
  Anonym (M) skrev 2021-02-19 10:16:30 följande:

  Åh nej vad tråkigt! Beklagar :(. Ja men gör de! Jag brukar också testa ibland innan letrozolen just för att man vet aldrig!


  Tack <3
 • Anonym (Syskonförsök)
  Vicki89 skrev 2021-02-19 13:40:14 följande:

  Spännande! Jag tar inte Ovitrelle men brukar räkna 14 dagar efter positivt ägglossningstest som typ bim, men är väl egentligen typ bim-1 eller bim-2. Nu börjar den olidliga väntan!Så tråkigt, lycka till med nästa försök! <3


  Tack <3
 • Anonym (Syskonförsök)
  palettblad1 skrev 2021-02-19 15:11:08 följande:

  Åh så tråkigt för dig!! Man blir ju så nollställd och tom varje gång mensen kommer :(Haha sjukaste jag hört!!


  Ja, men försöker se framåt. Ett steg i taget, på söndag Letrozol!
 • Anonym (Syskonförsök)
  Steeph skrev 2021-02-19 14:39:29 följande:

  Hej på er!

  Kanske inte riktigt platsar här men jag ska börja med letrozol om cirka 9 dagar.

  Blev gravida på 2a försöket efter minipiller, blev ma i v 9. Detta är 1 år sedan. Gjort utredning som visar ?oförklarligt barnlösa. Har egen äl men kan hoppa mellan dag 13-21.

  På sista vulet hade jag afc på 25, amh 4.4 så jag har ganska många ägg. Har tydligen lite ?ena foten? i pcos. Jag har hår på magen, vårtgårdar och ansiktet (på och under haka och polisonger).

  Ska börja med 2,5 mg och sedan vul på dag 12. Är så peppad att få försöka något innan ivf.


  Välkommen!
 • Anonym (Syskonförsök)
  palettblad1 skrev 2021-02-19 15:12:41 följande:

  Precis min fundering, hur länge brukar Ovitrelle visa positivt på gravtest? Man vill ju veta när man som tidigast kan ta test och veta om man är gravid eller inte!


  10 dagar enligt FASS men har aldrig hållit i så länge på mig
 • Anonym (Syskonförsök)
  Anonym (M) skrev 2021-02-22 11:38:14 följande:

  Tack så mycket <3 jaa jag hoppas att den överlever tills imorgon, vill inte komma dit så har den släppt och så har man missat chansen. Får kanske försöka tjata till mig lite sex för säkerhetsskull haha.

  Jag sa till sambon redan igår att jag tror jag börjat få lite äl-flytningar och att jag blev lite orolig över att missa äl hans svar var bara ah men vi får vänta till på tisdag och har du ägglossning då så får vi väl ha sex då!

  Är fortfarande irriterad på att sambon typ inte tar de här på allvar iaf inte på lika stort allvar som mig. Tycker inte att de är för mycket begärt att ha sex på schema några dagar under månaden. Blää för killar känner jag bara ibland haha.


  Förstår vad du menar! Känns inte riktigt som om de förstår hur tufft det är för oss. Det är väl bara några tabletter och en spruta, det påverkar väl inte så mycket! Nä, inte det som syns men det påverkar ta mig sjutton mycket ändå!

  Hoppas blåsan växt <3
Svar på tråden Letrozol, PCO