Inlägg från: Anonym (Syskonförsök) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Syskonförsök)

  Letrozol, PCO

  Anonym (M) skrev 2021-02-23 14:46:05 följande:

  Ja sååå skönt!!! Jaa jag tror verkligen att de behövdes för min skull och även hans. 

  Jaa alltså detta är liksom något ingen annan som inte genomgår detta kan förstå. Den här tråden är verkligen en livboj <3

  Min lillblåsa har överlevt!!!

  Har till och med två!! En på vänster sida som är 18 mm och en på höger sida som är 19 mm! Jag ska ta ovitrelle imorgon kl 18.00 och sen ska vi ha sex torsdag, fredag och lördag!

  Hon frågade om jag ville testa att ha naturlig ägglossning eller ta spruta. Jag sa jag vet inte om jag vågar skippa sprutan vad tycker du? Hon svarade: jag tycker att det är bättre att ta sprutan. 


  Grattis till blåsorna <3

  Håller med att det är så skönt att prata med några som faktiskt förstår hur jobbigt detta är!
 • Anonym (Syskonförsök)
  Anonym (M) skrev 2021-02-23 18:14:12 följande:

  Jaa jag blev så förvånad! Har känt av i båda äggstockarna men tänkte att de säkert berott på att de blev en cykel utan äl och att blödning är på g. Har känt mig på så bra humör idag!

  Ja jag vart lite nojjig där att jag inte skulle ta den på en gång men och andra sidan har mina andra två varit 20 och 24 vid tidigare spruta.

  Vilken tidpunkt brukar ni ta sprutan?

  Ja nu när du säger de sa alltid förra gyn sex sprutdagen och två dagar efter. Undra varför hon sa dagen efter sprutdag?

  Hm kanske ska skita i de och ha sex på sprutdagen ändå! Får nog inte med sambon på sex fyra dagar i rad när jag precis avtalat mig till tre dagar haha!

  Ja hon sa sprutan är ju helt ofarlig så bättre å ta än å inte ta!


  Vi har alltid fått att vi ska ha sex 36h efter sprutan...
 • Anonym (Syskonförsök)
  Vicki89 skrev 2021-02-24 21:32:27 följande:

  BIM-lista!

  Russin112: Försök nummer 7, Ovitrelle 16/2 BIM 3-4/2.

  Barnlängtan2021: Väntar på att påbörja försök nummer 3 efter ett MA.

  Vicki89: Försök nr. 7 (andra försöket efter missfall), positivt äl-test 18/2, BIM ca. 4/3


  Försök nummer 2, BIM osäkert än men 19-22/3 gissningsvis. Jag har tagit letrozol cd3-7 och ska börja ta gonal-f idag och ta cd8-12 åtminstone. Besök igen hos gyn cd13.

  Letrozol hade inte räckt för att få någon blåsa att träda fram så får se om gonal-f ger en bra boost så det blir någon blåsa till onsdag nästa vecka
 • Anonym (Syskonförsök)
  Anonym (M) skrev 2021-02-24 22:15:22 följande:

  Det blev inget sex idag! Och de kommer nog inte bli något alls denna månaden. Så en massa hormoner i onödan då. Efter middagen tog jag en dusch satte på lite snyggare underkläder. Kommer ut efter jag nattat sonen och sambon ser ja jag vet inte typ sutr ut. Jag frågar lite försiktigt vill du inte? Jo svarade han okej ja så vi ska börja med lite förspel. Han garvar in princip hela tiden och säger att han känner sig så pressad. Då sa jag att de behöver du inte göra du får se de här som en mysig stund. Han fortsätter garva hela tiden och påpekar vet inte vad som är fel men får inte upp den.

  Jag svarar: men de är väl inte så konstigt du håller ju bara på och garvar hela tiden? Försöker kyssa honom flera ggr men han bara garvar. Jag säger till slut något i stil men asså allvarligt du måste ju sluta garva. Han ba jag känner mig som en spermadonator då sa jag men vad tror du jag känner mig som? En jävla avelsko.

  Han fortsätter garva och hålla på så jag reser mig till slut upp och går och säger att vi skiter i de här. Har varit så jävla arg och ledsen och gråtit en hel del.

  De här är fan topp 3 gångerna i mitt liv som jag känt mig så jävla förnedrad. Där ligger jag i lite finare underkläder och har outat i måndags om hur psykiskt dåligt jag mått sen i april över de här och berättat allt om pressen/stressen som blir varje månad osv. och blir typ skrattad åt? Skiter i om han skrattade åt situationen eller inte de var så jävla förnedrande. Han försökte inte ens! Jag tror faktiskt att jag kommer lägga ned de här nu. Detta kändes som droppen som fick bägaren att rinna över. Jag känner någonstans att jag just nu efter de här inte vill ha fler barn med honom och just nu vet jag faktiskt inte om jag ens vill vara tillsammans med honom överhuvudtaget. Trodde aldrig han skulle få mig att känna mig så pissad på efter 10 år tillsammans.


  Fy, så jobbigt! Han verkar inte förstå dig alls i detta. Allt han behöver göra att prestera några få gånger i månaden medans du måste leva med pressen hela j*vla månaden!

  Förstår att du blir tveksam när du blir skrattad åt när du försöker göra det så bra som möjligt!

  Lider med dig <3 Hoppas du mår lite bättre idag och att du hinner fundera på hur du vill göra!

  Jag hade bett honom förklara varför han gjorde så och frågat om han förstår vad denna resa och hans respektlösa beteende innebär för dig.

  Uppdatera gärna hur det går/blir för dig <3
 • Anonym (Syskonförsök)
  Anonym (M) skrev 2021-02-25 21:02:40 följande:

  Update:

  Pratet gick typ aa jag vet inte. Han la de på mig att jag borde märkt att något var knas eftersom han inte fick upp den.

  Svarade att jaa jag frågade ju innan allt om du inte ville. Han tyckte att jag borde förstått att han var stressad. Sa de att ja men lägger man sig som en säl på någon och garvar så är de klart ingen av oss blir särskilt kåt. Han tyckte att eftersom jag yttrade mig om att jag var stressad i måndags så var de minsann hans tur nu att känna stress.

  Jag sa också igår att han till viss del bidragit till endel press då han innan/under utredning tjatat om vart min mens är. Att den måste komma igång så sonen kan få ett syskon. Han höll inte med och tyckte inte alls det har varit att pressa mig utan att han sa så för att visa intresse. Vi kom inte längre än så sen ville han inte prata mer!

  Han somnade för 30 min sen och har varken sagt förlåt eller tagit initativ till sex. Så detta får bli min sista kur. Jag vill ha ett syskon till min son men inte på de här sättet. Det är inte menat helt enkelt!

  Jag vill skaffa barn med någon som vill de lika mycket som mig!

  Vill tacka ER ALLA! Vilka jävla fina människor ni är! Who runs the world?

  Så härligt att haft ert stöd under alla toppar och dalar. Ni har varit min livboj som ingen annan kunnat vara! Jag kommer nog inte riktigt lämna tråden ännu! Vill fortsätta hejja på er även om jag inte längre försöker få barn. Ni är bäst jag önskar er alla härliga plus och söta små bebisar under 2021! Detta hoppas jag blir ert år ni är så värda de <3


  Hunnit läsa ikapp nu, fick en dipp när mensen kom och gömde mig för världen några dagar.

  Så tråkigt att det blivit så här! Hoppas han kommer till insikt. Du är stark och fantastisk, jättebra att du lyssnar på dina känslor <3

  Stanna gärna kvar! Oavsett vad så finns vi här för dig!
 • Anonym (Syskonförsök)
  Vicki89 skrev 2021-02-26 13:08:47 följande:

  Russin112 - hur mår du? Fortfarande PMS-känsla? När tänkte du testa, eller vill du bara vänta och se om mensen kommer?

  Jag har känt mig så himla varm de senaste två dagarna, har ingen feber, men högre temp än jag brukar (brukar ha 36,9-37,0 men nu har jag haft runt 37,5. Känner mig dock inte sjuk, bara varm i kroppen. Men hittar ingenstans att det skulle vara något graviditetstecken så antagligen är det något annat. Har av någon anledning väldigt låga förhoppningar på det här försöket, vet inte riktigt varför...


  När jag var gravid med dottern hade jag 0,5 grad högre temp än normalt så det kan absolut vara ett gravidtecken
 • Anonym (Syskonförsök)
  Anonym (M) skrev 2021-02-27 12:54:47 följande:

  Åh jag förstår! Ibland måste man bara få ta en paus från omvärlden och sörja lite. Det blir ju liksom en sorge varje gång mensen kommer.

  Jaa vi har pratat lite till och han bad äntligen om ursäkt! Så de känns iaf lite bättre!

  Jaa klart jag är kvar jag hejjar ju på er<3


  Va skönt att han till sist bad om ursäkt! Och att ni fått prata lite till!
 • Anonym (Syskonförsök)
  Anonym (M) skrev 2021-02-27 13:00:51 följande:

  Jaa jag kände bara vad är de för idiot är tillsammans med!!! Ja jag är så satans envis så där kunde jag verkligen inte ge vika där de hade bara fått mig själv att må dåligt. Hade säkert blivit lite sur om han tog initativ men de hade känts bättre på något sätt ändå,

  Jaa tack <3

  Tack så mycket kan bara säga detsamma om dig/er<3

  En OT fråga brukar ni få äl-flytningar av letrozol/ovitrelle? Tycker de var så konstigt jag har faktiskt inte fått de tidigare kurer men denna kuren fick jag de blev jätteförvånad.

  Blir en spännande vecka för er och för mig nästa vecka! Håller mina tummar, tår pch allt man kan hålla för att du och vicki får ett plus<3


  Nej, jag brukar aldrig få ÄL-flytningar.
 • Anonym (Syskonförsök)
  Anonym (St932) skrev 2021-02-27 13:27:24 följande:

  En fråga. Jag börjar med letrozol denna cykel och fick min mens igår vid kl 14. Jag blöder alltid lite första dagen (rött blod men inte mycket alls) för att sen blöda mer andra dagen. Räknar jag igår eller idag som cykeldag 1? Ska äta letrozol cd 3-7.


  Hmm, svårt! Jag brukar räkna första dagen som kräver binda som cd1.
 • Anonym (Syskonförsök)
  Vicki89 skrev 2021-02-27 14:08:25 följande:

  Vad skönt att ni ha kunnat prata och reda ut saker lite mer! Hoppas att ni kommer på rätt kurs igen nu.

  angående din fråga innan så brukar jag få äl-flytningar med Letrozol, men det varierar lite hur mycket från cykel till cykel.

  Jag mår bra, har lite symtom som både kan vara PMS och graviditet så håller tummarna för det senare! Har haft lite lätt till tårarna, lite ömma bröst och lite spänningar i ljumskarna.


  Håller tummarna för plus <3
Svar på tråden Letrozol, PCO