Inlägg från: amandakollb |Visa alla inlägg
  • amandakollb
    MiniNin skrev 2020-07-15 09:39:38 följande:

    Hej!

    Jag mår bra! Ingen mens och negativt graviditetstest så idag har jag kört igång med Primolut-Nor! Beräknad mens-start/cd 1 är 27 juli så om allt går som det ska startar jag med Menopur då :)

    Hur mår DU? Hur känns det? Tagit fler starkare test? När har du tidigt ultraljud? I början på augusti?


    Åh toppen att du kört igång! Tiden går så snabbt ändå :) primolut-nor, visst var det sprutor? Det är liknande provera-tabletter va?

    Jag mår bra! Lite ömma bröst men annars känner jag ingenting. Har tidigt vul 3 augusti, längtar så mkt! Har fortsatt o ta test som ökar, samt tempar, så är verkar ok just nu men jag är så orolig för missfall :(
  • amandakollb
    MiniNin skrev 2020-07-15 12:09:29 följande:

    Primolut-Nor är också tabletter men till skillnad från Provera så tar man två tabletter om dagen istället för en. Har goda erfarenheter av dem, mens på 3:e dagen efter sista pillret så hoppas på det denna gången också!

    Skönt att du mår bra och superhärlig att testen fortsätter öka i styrka. Förstår att oron finns där, men ni har ju också så mycket att njuta av nu, visst hade ni flyttat?

    Hur långt gången är du nu enligt mensen? Enligt ägglossningen? Tiden går snabbt och snart är 3 augusti här :)


    Ja exakt, får försöka fokusera på att fixa här hemma! Är 18 dagar efter äl så i v.5 (4+4). Vill ba att dagarna ska gå så det blir 3e augusti nån gång haha.

    Åh skönt att du har goda erfarenheter, det låter bra! Har ni bokat in något vul redan nu eller gör man det när mensen kommer?:)
  • amandakollb
    MiniNin skrev 2020-07-15 12:45:04 följande:
    Bra att fokusera på annat då och då, tiden går fortare! Mysigt att få fixa och dona i ett nytt hem, drömma om vad som kommer och börja planera smått i huvudet <3

    Hade kontakt med kliniken i förmiddags och jag ska höra av mig när jag startar upp med sprutorna så ska vi boka in ett VUL på cd 9. Tror det blir kring 4 augusti så vi får väl vänta lika länge på VUL men för olika saker ;)
    jaa verkligen <3 

    okej åh toppen, jag skrev fel i förra inlägget, jag har vul den 4e aug (inte 3e) så då har vi samma dag om du också får då, vad kul då kan vi räkna ned tillsammans!! :) 

    känns det ok med sprutorna? gör de ont? tar du dem 2 ggr per dag? 
  • amandakollb
    akalei skrev 2020-07-15 14:58:14 följande:
    Jag mår ok, är igång med Provera för att få igång mens inför Letrozol trippeldos. :) Räknar med att få mens i början eller mitten av nästa vecka.
    akalei skrev 2020-07-15 15:01:09 följande:
    Förstår att det känns nervöst! Men glöm inte att vara glad också! Det är nu livet händer ju :)

    åh kul att du är igång :D och perfekt att få kolla vul i början på augusti, då kan vi alla räkna ned tillsammans! :) 

    jag ska försöka!! <3 

    skönt att provera funkat så bra tidigare, och jag tror att trippel också kan fungera för dig :) 
  • amandakollb
    Russin112 skrev 2020-07-16 10:46:29 följande:
    Hej :) jag mår sådär, blöder än... trodde de var slut men icke.... har imorgon blött i fem veckor. Känns lite väl nära inpå att börja med provera den 29 ifall jag inte slutar blöda snarast! Vad tror du?

    Hur mår du? Känner du av något än :)
    åh :( men jag tror man kan blöda rätt länge efter missfall så det är säkert inget konstigt, men förstår att det är jobbigt när du vill börja på nytt försök! 

    vet faktiskt inte gällande proveran, men prata med din läkare så kan hon säkert ge svar=) hoppas du får börja som planerat den 29e, håller tummarna <3 

    jag mår bra! lite ömma bröst och molvärk man annars inget. försöker att inte vara orolig, men vet ju att det fortf är runt 20% risk för missfall så svårt att tänka bort liksom :/ 
  • amandakollb
    MiniNin skrev 2020-07-16 13:23:55 följande:
    Menar du Menopur så har jag ännu inte testat dem, tog ju Bemfola förra gången. Startar med dem i slutet av månaden och den tas en gång per dag, på kvällen.

    Menar du Primolut-Nor så är det tabletter, tar två gånger per dag, yes. Så samma som Provera, tas i 10 dagar men två tabletter istället för en.

    Ja, det hade varit najs om jag får mitt VUL den 4 augusti, då räknar vi absolut ner tillsammans :)
    justja så var det, sprutorna är inte förrens i slutet av månaden!

    jaa det vore skönt, håller tummarna att det blir vul för dig då och att jag kommer ända fram tills dess <3 
  • amandakollb
    Russin112 skrev 2020-07-18 10:35:46 följande:

    Jag vill tacka alla här i tråden för att ni ger, inte bara mig men alla i tråden sånt fint stöd och uppmuntran hela tiden! De är skönt att ha er att skriva med <3

    Efter 5 veckors pausande i försökandes känns det som att jag har fått nytt

    Hopp och ett sorts lugn där jag känner att de inte är någon stress/panik. Jag är helt övertygad om att vi alla här kommer få våra efterlängtade barn snart! Och när vi får dem så kommer det ha varit värt precis allt!

    Ha en fin dag på er <3


    åh vad fint skrivet!! och detsamma, verkligen, jag känner också att alla är så fina med allt pepp och stöd och kunna bolla allt möjligt <3 

    vad härligt, så skönt att känna så! och det är jag också övertygad om! :))) 
  • amandakollb
    akalei skrev 2020-07-20 17:39:17 följande:

    Mens idag, var inte ens klar med Proverakuren, lite intressant att det går snabbare och snabbare för varje Proveraomgång. Skönt att nåt går snabbt i alla fall haha. Men då blir det start med Letrozol trippeldos redan på onsdag :)


    yey vad kul :D då börjar du med trippelsdos letrozol imorgon? :) 
  • amandakollb
    MiniNin skrev 2020-07-24 23:11:18 följande:

    Idag tog jag sista tabletten Primolut-Nor och inväntar nu mens och stimuleringsstart med Menopur-sprutor, förhoppningsvis på måndag! :)

    Hur går det för er andra?

    Russin112, har du slutat blöda ännu? Hörde du av dig till vården angående ev. start av Provera?

    amandakollb, hur mår du? Fler graviditetssymptom?

    akalei, när har du VUL? Du tar sista trippel imorrn, va?


    Hejhej :) Wie vad härligt, vad snabbt det gått! Hoppas mensen kommer snart, du får uppdatera oss direkt den kommer, visst börjar du med sprutor på samma dag du får mens?:)

    Går bra för mig tror jag, går in i v7 idag! Har haft ömma bröst men de går lite upp o ned så så fort jag inte haft de på någon dag blir jag direkt orolig. Annars mår jag bra! Svullen mage typ.
Svar på tråden Letrozol, PCO