Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Letrozol, PCO

    Anonym (M) skrev 2021-02-27 19:22:30 följande:

    Nej så konstigt jag har tidigare kurer haft minimalt med flytningar men inte denna gång. Kanske beror på att äl blev så sen (cd 22).

    Haha nejnej de blev inget sex! Känns som att detta är första mensen på länge man inte behöver fundera något på bara invänta liksom.

    Är spänd åt era vägnar och på era resultat <3

    .


    Överlag tycker jag letrozol har en väldigt oregelbunden effekt på mig iaf, alla mina biverkningar och längden på mina faser varierar varje månad så kanske är lite så med flytningar med :p

    Jaha du menar så :) ja det är riktigt spänt, tror jag börjar tjuvtesta snart
  • Russin112
    Anonym (M) skrev 2021-02-28 08:39:21 följande:

    Jaa den verkar ha väldigt oregelbunden effekt på mig med! Det måste ju va något sådant iaf men måste fråga gyn nästa gång jag träffar henne hon kanske vet :P

    Åh vad spännande! Jaa de är så satans svårt att inte testa! Håller tummarna för ett plus!


    Ja men gör det, intressant att veta vad det beror på!

    Ja men verkligen! Testade dock negativt imorse:/
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-02-28 22:05:18 följande:

    Än så länge är det jättetidigt att testa, så jag hade tagit det negativa testet med en nypa salt. Jag har testat positivt som tidigast på bim-2. Har du några graviditetstecken?


    Jo jag vet men jag tycker det är skönt att ?långsamt dra av plåstret? liksom ställa in sig på att det är negativt även denna månad, plussade sist Ovitrelle + 15 och är på Ovitrelle + 13 idag.

    Nej har inga direkta tecken, kanske lite ont i brösten men det kan ju lika gärna vara mensen :/ Hur mår du nu? Har du fått mer symptom? :)
  • Russin112
    palettblad1 skrev 2021-02-28 23:41:51 följande:

    Det är ju sååå svårt att hålla sig. Mina två graviditeter har jag testat positivt på CD10 och CD typ 14 (oklar ägglossning). Jag har också börjat testa nu, svårt att låta bli. Sen tyckte jag det var intressant att se när Ovitrelle gick ur kroppen också. Hade fortfarande svaaaaaaagt streck 9 dagar efter sprutan, så från nu borde det vara på riktigt om det visar nåt framöver.

    Håller tummarna för alla!!


    Ja men visst! Det är typ omöjligt att hålla sig :p

    Vilken dag är du på nu? :)
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-03-01 11:24:41 följande:

    Haha ja jag förstår verkligen den känslan. Jag känner mig lugnare den här gången än jag brukar och tror faktiskt att jag kommer kunna hålla mig till torsdag med att testa som jag hade tänkt från början. Har köpt ett Clearblue testa tidigt, men läste sedan att det är vanligt att få spökstrdck med dem, så nu vet jag inte om jag vågar ta det...

    Jag har också ömma bröst, men inte mer än så. Den där varma känslan i kroppen som jag hade för några dagar sedan försvann. Jag känner mig ganska mycket som vanligt och börjar ställa in mig på att det nog inte gick vägen den här gången. :(Haha ja jag förstår verkligen den känslan!

    Jag känner mig faktiskt lugnare den här gången än jag brukar, och tror faktiskt att jag kommer kunna hålla mig ifrån att testa innan torsdag. Annars brukar jag också ha svårt att hålla mig. Jag köpte ett Clearblue testa tidigt men läste sedan att många får spökstreck med de testen så nu vet jag inte om jag vågar ta det... vill absolut inte ha falskt positivt!

    Nej jag har också bara ömma bröst. Den där varma känslan i kroppen försvann efter några dagar och nu känner jag mig som vanligt, så börjar också ställa in mig på att det nog inte blivit något den här gången heller.


    Skönt med ett lugn, avundas de! Ja men de är ju inte värt, fy fan för att först bli överlycklig för att sedan få reda på att de är spökstreck...

    Aah, hoppas att de ömma brösten är graviditeten för oss båda och att våran negativa inställning kan slänga sig i väggen heheh
  • Russin112
    palettblad1 skrev 2021-03-01 13:32:26 följande:

    Är på dag 11 efter Ovitrelle nu! Så det är ju tidigt än så länge. Ska kanske avvakta till onsdag eller torsdag och börja testa då.

    Brukar ni vänta till 14 dagar efter äl eller Ovitrelle?


    Okej:) jag är på dag 13 efter Ovitrelle och jag testade både igår och idag, jag är alldeles för otålig för att vänta 14 dagar haha
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-03-03 07:04:45 följande:

    Deppigt Russin... :( Har mensen kommit än? Har du testat något mer?

    Jag tog faktiskt ett testa tidigt-test igår som var helt negativt så mina förhoppningar nu är väldigt låga, kendos ändå testa imorgon också för säkerhets skull.


    Ingen mens och negativt test idag med :(

    Usch vad sugit, man blir så jävla nerslagen av alla dessa negativa tester. Och även fast man inte ska ge upp förens mensen är här så förlorar man ju hoppet....När fan ska det bli vår tur att lyckas?!?!
  • Russin112
    palettblad1 skrev 2021-03-02 16:18:48 följande:

    Usch vad tråkigt! Samma här med negativa test. Alltid en tomhet blandad med försiktig förhoppning om att nästa dag ska nånting synas. Lika jobbigt varje gång när det inte gör det. Men säger som de andra, än är det inte över!! <3

    Jag har varit lite illamående igår och idag, men tempen började gå ner idag så eventuellt är mensen påväg här också. 12 dagar efter Ovitrelle idag!


    Precis så känns det... sen blir man så less att man tillät sig själv att hoppas ytterligare en gång där det ändå inte har tagit sig.

    Illamående är ju ett bra tecken! Hur mår du nu? :)
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-03-03 07:37:51 följande:

    Snart, hoppas jag! Vi får inte ge upp! Snart får vi en ny chans och det kan ju vara just den som ger oss får efterlängtade unge. <3

    Nästa försök blir sista med Letrozol för min del, sedan blir det ett nytt kapitel med IVF. Känns lite nervöst men ändå helt rätt.


    Har ni bestämt klinik ifall det inte går nästa gång? Är det några köer?

    Vore ju så otroligt skönt att slippa ivf för oss! Jag håller allt för att vi båda ska slippa <3

    Tror det blir sista eller kanske näst sista för mig med innan ivf. Jag väntar bara på att remissen ska bli godkänd. Min läkare sa att jag som senast kommer få ivf till sommaren om denna remiss nekas.
Svar på tråden Letrozol, PCO