Inlägg från: Anonym (Gasa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gasa)

    få ner vikten på ena men upp på den andra tjejen

    Ett perspektiv... hur mår dottern över sin vikt? Jag var klart bland de större barnen fram till tonåren och fick höra hos skolsystern att ?jag alltid legat över min viktkurva?. Jag var absolut inte det, motionerade, men var helt enkelt bland de grövre. Jag uppskattade också mat i alla dess former, men var nog inte lika extrem som din dotter verkar.

    Jag var FULLT medveten om detta och har sedan tidigt sett mig själv som tjock. När jag var yngre lade jag nog inte så mycket vikt vid det utan det var bara ett konstaterande, men med tiden började mina värderingar i det hela och det har slutligen resulterat i självsvält. Då efter att ha mått dåligt av att känna mig tjock under flera år.

    Det jag försöker säga är att ni kanske redan är i ett läge där dottern mår dåligt.

    Jag vet inte hur man ska göra för att begränsa matintag på bästa sätt dock. Vad säger dottern? Hon kanske behöver prata med någon för att få bukt med eventuellt hetsätande.

    VARFÖR äter hon så många portioner i skolan? Är maten ens så god. Hon kanske äter av bara farten och inte reflekterar. Kanske är det bättre att Vurma för att ni ska äta god mat hemma, så att skolmaten känns tråkigare. Alltså inte plocka bort middagen.

    Hoppas ni finner en lösning. Situationen låter verkligen jobbig

Svar på tråden få ner vikten på ena men upp på den andra tjejen