Inlägg från: Anonym (Tips från coachen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tips från coachen)

    Sätta igång förlossningen själv, hjälp!

    Du kan dricka te på hallonblad, det kan sätta igång kramper i magen som skjutsar igång saken, men ta inte för mycket åt gången, börja med en kopp på fm och en på em. Hallonbladste är bra även när man har menskramper samt att det kan vara farligt att ta tidigt i en graviditet eftersom det i värsta fall kan ge missfall.

  • Anonym (Tips från coachen)
    Anonym (Samma) skrev 2020-03-04 19:53:16 följande:
    Funkar inte alls på det viset. Har druckit hallonbladste från v 34 och framåt under två graviditeter. I kopiösa mängder! Det är snarare bra för läkningen efter en förlossning, men startar inte något.
    Det är iaf bra för att stärka livmodern och som jag läst tidigare så ska man inte ta det tidigt i graviditeten pga risk för missfall. Annars kan du ju läsa en del tips här: https://pasmallen.nu/7-satt-att-satta-igang-forlossningen-2/
  • Anonym (Tips från coachen)
    Anonym (Samma) skrev 2020-03-04 20:25:13 följande:
    Jag behöver inga tips :)

    Ställer mig väldigt skeptisk till att det skulle kunna orsaka ett MF. Amning borde isf vara en större riskfaktor, och jag har själv ammat mig igenom 2 av mina graviditeter. Allt sånt handlar snarare om att har man en riskgraviditet så bör man avstå ifrån sånt helt.
    Nej men ts lär vilja ha, eller andra som läser förstås.

    Jag vet inte vad jag ska säga, om du tror dig veta bättre än folk som faktiskt forskat i saken finns det inte mycket att tillägga. Och menar du seriöst att amning skulle orsaka missfall..? Aldrig hört något liknande, däremot att man kan ha svårare att bli gravid under amningstiden.
Svar på tråden Sätta igång förlossningen själv, hjälp!