Inlägg från: Anonym (Elin79) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Elin79)

    Hur många månader ungefär innan ni blev gravida?

    Jag var 25 när jag blev gravid med mitt första barn. Jag visste ungefär när mellan två mensperioder som ÄL skulle inträffa och vi låg kanske 4 ggr den veckan? Minns inte exakt då det var ganska många år sedan.
    Jag blev gravid och fick en son.
    Sen när vi försökte få syskon så började vi öka på frekvensen i samlivet litegrann eftersom vi båda var exalterade och uppspelta inför detta. Första månaden blev det inget men andra månaden blev jag gravid. Den gången tog jag äl-tester så jag visste exakt när det hade visat starkast. 

  • Anonym (Elin79)
    Undrandee skrev 2020-03-03 14:29:48 följande:
    Vi använder oxå ÄL tester och har sex dagarna runt ÄL. Maken är inte jätte upphetsad över ha sex på beställning dessvärre så det blir inte så ofta som jag önskar att få till det.
    Nej det kan vara lite knepigt. Nu sa ju inte jag till honom att jag hade testat och att det liksom var dags. Det var mer så att jag själv ville ha koll eftersom det var några år sen sist och jag verkligen verkligen ville veta att vi inte missade dessa dagar.
    Men spermierna kan leva rätt länge inuti kvinnan så viktigare i så fall att få till det innan så att dom finns där inne när ägget släpper. Tänker jag.
Svar på tråden Hur många månader ungefär innan ni blev gravida?