Inlägg från: Anonym (Utnyttjad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Utnyttjad)

    Ni som slutat ha sex med er partner

    Jag tappade lusten till sex helt i mitt äktenskap.

    I många år drog jag det tyngsta lasset med barn, hem, ekonomi och jobb. Jag tappade attraktionen för honom, då han inte fanns där och ens försökte göra hälften gjorde att jag även tappade respekten. Jag kände mig utnyttjad och mindre värd. Sexlusten dog när utmattningen tog över.

    Nu är sexlusten tillbaka efter skilsmässa och mer harmoni i livet :)

  • Anonym (Utnyttjad)
    Anonym (Vågavaraöppna) skrev 2020-04-14 15:45:26 följande:

    Vill peppa lite här! Förstår att man kan tappa lusten till sex men försök att hitta något som kan tända den till liv igen (om ni nu vill). Utforska fantasier ni har. Utforska er sexuella sida. Låter som många skulle kunna tänka sig ett öppet förhållande men få som vågar. Tänk om ni skulle våga istället. Då skulle många fler kunna ha ett trevligt sexliv med kks istället. Tänk att det finns många som du! Våga ta första steget! Och tanken att ingen skulle vilja vara med en gift man är fel. Jag har en pojkvän, vi har ett öppet förhållande och skulle inte ha något problem med att vara med en gift man med ett öppet äktenskap. Lovar er att det finns fler som mig. Kanske de inte vågar bara. Kanske skriver de här på FL istället för att våga. Ta chansen!


    Kryllar av folk i öppna relationer inne i dejtingappar. Men hur vet man att dom faktiskt har ett öppet förhållande och inte vill vara otrogna, ska man bara lita på deras ord?
  • Anonym (Utnyttjad)
    Anonym (Tant) skrev 2020-08-23 09:08:14 följande:

    Det blir ett naturligt slut då kvinnan hamnar i klimaktetier. Även om hon skulle tci ga sig att ställa upp kan det inte vara så skönt för mannen att ha sex med ett kruttorrt sandpappershål.


    Nä alla tappar inte sexlusten i klimakteriet, vissa av oss fåt tillbaka den. Det där med torrhet går ju o lösa om man har det problemet.
Svar på tråden Ni som slutat ha sex med er partner