• Primulina

    Blir inte gravid trots ägglossning.

    Jag har inte samma problem men har både övervikt och är ofrivilligt barnlösa. Först tänker jag att det är viktigt ni får reda på vad problemet är. Det behöver ju inte va kvinnan utan lika stor risk att det är mannen.

    När vi hamnade i er sitts sökte vi hjälp privat en utredning är inte så dyr ca 5 000-10 000 så det kanske det är värt för att veta. Sen är det jobbigt att va i sitsen att inget händer och ingen hjälp finns. Jag har sökt runt för olika typer av hjälp och har nu efter 1 års sökande fått tag på en kurator som förstår barnlöshet och har fått hjälp med maten.

    Så mitt tips sök den hjälp som finns. Kanske behöver du inte kämpa med vikten själv utan kan få hjälp. Sen kan det va skönt att prata med nån. Jag skickade en skriftlig remiss till barnlöshetsutredningen även fast jag visste att jag inte kan få hjälp men det gjorde att jag iaf fick tag på en kurator.

    Lycka till det finns hjälp men det är oerhört svårt när vikten ställer till det. Det är heller inte så lätt att minska i vikt när man är olycklig och stressad.

Svar på tråden Blir inte gravid trots ägglossning.