Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez
    Johannus skrev 2020-03-24 23:17:45 följande:
    Fattade inte att lag det andra laget bara fick lägga av utan att end försöka bära lådan.
    Inte jag heller
  • Nandez
    Johannus skrev 2020-03-24 23:19:14 följande:
    Verkligen taskigt pris för det andra laget ha inget och det kommer att göra det ännu jobbigare för det förlornade laget. Fy Fabian så tråkigt.
    Ja, jättetrist
  • Nandez
    Johannus skrev 2020-03-24 23:20:57 följande:
    Kommer deras lag att hamna i öråd så kommer alla att rösta ut Raymond om han inte råkar få immunitet.
    Han börjar gå alla på nerverna nu även mig och jag som gillade han i början.
    bananman skrev 2020-03-24 23:44:02 följande:
    Raymond är riktigt obehaglig. Speciellt när han går på Kristina på ett sånt personligt sätt, verkligen trycker ner. Kändes skönt att det var fler som sa till honom i dagens avsnitt, tidigare har alla varit tysta när Kristina blivit påhoppad. Nej, han verkar inte okej i huvudet, faktiskt.
    Håller med er.

  • Nandez
    flygrl skrev 2020-03-25 01:41:38 följande:
    Tack! smile1.gifsmile5.gif

    Jo, det är ju det. Särskilt när man måste upp och jobba dagen efter. :/
    Det måste var tungt
  • Nandez
    Beccus skrev 2020-03-25 18:52:52 följande:
    Jag var så trött igår så jag hängde knappt med vad som hände i programmet, men när Raymond började skälla på Katarina begrep jag verkligen absolut ingenting. Hon ville att dom som ska gå till andra laget och plundrar ska med en kudde, och Raymond gick loss och skällde, varför? Jag begrep inte ens vad han pratade om. Är det nån som kan förtydliga lite? Jag kanske har missat mer denna veckan som ligger till grund för allt..
    Han var riktigt otrevlig
  • Nandez
    flygrl skrev 2020-03-25 01:59:37 följande:
    Konstig pristävling! Jag fattade fan ingenting när lag Syd vann utan att lag Nord hade vart i närheten av lådan. Vafan va det jag missade när Anders förklarade tävlingen? Nån som kan förklara för tröga mig??? smile3.gif
    Hur som helst fattade jag så mycket att Syd gjorde en stark insats när dom bar den tunga lådan så pass långt. smile1.gif

    Skönt med filtar tycker jag som ju är frusen av mig men det fantastiska bonuspriset va ju inget vidare. Sunt att vinnarna dvs Syd markerade att det inte kändes rätt plundra Nords läger särskilt som Nord ju förlorat så mycket redan. :/

    Ska bli intressant se va det blir av Syds hydda när dom är klara med den. Att få skydd mot regnet år ju viktigt.
    Och så Raymond då med sina elaka påhopp på Katarina som på mig gör ett sansat och sjysst intryck och verkligen inte förtjänar det där. :/ Bra att fler även bland killarna som Mattias och Cruze satte ner foten och tillrättavisade Raymond.
    Bra skrivet
  • Nandez
    flygrl skrev 2020-03-25 02:11:50 följande:
    Håller med och även om att det är bra att andra lagmedlemmar nu vaknat och säger ifrån till Raymond. Kanske kan det få honom att fatta att han måste ändra attityd också för sin egen skull.
    Håller med dig
Svar på tråden Robinson 2020