Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez

    Robinson 2020

    Johannus skrev 2020-03-19 22:56:47 följande:
    Varför skulle inte yngre kunna gilla Robinson? Jag har alltid förstått att alla åldrar gillar programmet och jag är glad att vi här i diskussionen är blandad ålder. Jag är född -56 så jag är gammal, men jag gillar program med tävlingar.
    En yngre kan nog vinna
  • Nandez
    Johannus skrev 2020-03-20 21:26:22 följande:
    Ja det verkar vara så att karlarna är gnällspikar i lag syd. Tråkigt.
    Tycker att dem ska vara glada som vunnit pristävlingen och även Robinson tävlingen.
    Verkligen
  • Nandez
    flygrl skrev 2020-03-21 22:40:30 följande:
    Lag Syd är uppenbarligen starkast nu och tog också Robinson-tävlingen. Stor fördel att inte Hasse va med i tävlingen då han är både stark, smidig och verkar smart. Syd har inte bara fler starka deltagare utan också alla redskap så dom lättare kan bygga och fixa mat. Men coolt av Nord komma på det där med använda glasögonen för göra upp eld. Gick ju nästan enklare än med tändstål som ofta brukar ta rätt länge i Robinson.

    Men dom fysiskt starka och dominanta snubbarna i lag Syd är inte bara en fördel utan det leder också till spänningar och konflikter. Tror att en sån som Raymond kan komma åka ut tidigt om han inte blir softare i attityden. Fysisk styrka och vinnarinstinkt räcker inte långt om nog många går ihop för få ut honom. Minns hur det gick för Nick första säsongen han va med. Raymonds huggsår i foten kan iofs bli hans fall med om det blir infekterat vilket det lätt kan bli där på ön.
    Future will tell.
    Ja, Hasse är en stark spelare.
  • Nandez
    Johannus skrev 2020-03-22 20:26:14 följande:
    Vem tror ni lag nord röstar hem?  Och vem tror ni vinner immunitet?

    Blir det så att hon den äldre kvinnan inte håller ut till sist så kommer hon nog att röstas ut för jag ser inga andra som skulle kunna göra det.

    Hoppas att lag syd har hållit sig i skinnet och inte retat gallfeber på sina lag kamrater.
    Så kan det nog vara.
Svar på tråden Robinson 2020