• Jemp

    Är verkligen den dyraste vagnen den bästa vagnen ?

    Angelcar skrev 2020-03-23 13:09:18 följande:

    Hm kollektivtrafik åker jag väldigt väldigt sällan, vi har bil och bor i ett litet samhälle , vi har däremot hund och gillar att vara ute och gå.. vi gillar att vara i naturen och så ...

    vi har fått en vagn , beemoo från jollyroom den ser suverän ut, stora hjul och verkar vara bra , har läst lite om den och det skrivs bra om den. men tänkte om det är någon som har facit i hand .. tänker mer om folk köper dessa Emmaljunga vagnar för 12000 för status eller om dom verkligen är värd sina pengar .. och att dom ganska billiga ( som vi har fått ) är mindre bra ..

    Jag bryr mig inte om status verkligen , för jag tycker den är fin som vi har fått .. utan för mig handlar det om säkerhet , vill ju min lilla bebis ska ligga säkert ..


    Nä, att en vagn ska vara en säkerhetsrisk är nog väldigt ovanligt! Kör på på Beemoon, är ni missnöjda går det ju att köpa en ny efter bebis kommit.

    Till stor del är det nog status och märket. Jag har bara köpt vagn begagnat, det som varit viktigt och skilt sig åt är däcken (storlek och fäste påverkar hur terränggående de är) och hur lätta de varit att fälla ihop. Storlek har vi också jämfört.

    Nackdelen med billigare "märkeslösa" vagnar (säkert med många undantag) är att det kan vara svårare att hitta reservdelar.
Svar på tråden Är verkligen den dyraste vagnen den bästa vagnen ?