• Liberté

    Vad är det som är fint med att vara smal?

    Smal och vältränad är fint.

    Endast smal är ju mest benigt.

    Helst vill man ha en tjej med rumpa, höfter och bröst FAST vältränad och inte bara småfet som många verkar tro av kurvig innebär.

  • Liberté
    Anonym (Fattar inte heller) skrev 2020-03-25 20:08:35 följande:
    Helt fel för jag och ts är människor. Jävligt drygt av dig att påstå att du talar för alla människor. Jag tycker inte deffade kroppar ser hälsosamma ut, även om dom har stora bröst, beniga höfter och en pumpad gym-rumpa. En hälsosam kvinna för mig har andra intressen än träning och håller inte på med massa kostfixering utan bryr sig om viktigare saker i livet. Däremot motionerar hon, skrattar, röker inte och tar hand om sin själ...
    Vilket dravel.

    Kost och träning är hälsa, hälsa är bland det viktigaste du har i livet för du har just 1 liv.

    Oftast verkar kvinnor tro att en snygg kropp går att få på "promenader" och annat skit som inte ger ett dugg förutom att de kan äta lite mer onyttigheter.

    En fast och trimmad kropp visar både på disciplin samt kunskap om kost, en smal fet kvinna med kurvor bestående att fett vittnar på total saknad om detta.
  • Liberté
    Anonym (Fattar inte heller) skrev 2020-03-25 20:09:41 följande:
    Exakt. Typisk heteroman (och många homo/bitjejer också)

    Fler över till mig :p
    Ja oj vad hetero och bi att vilja ha en hälsosam partner som är aktiv och bryr sig om kost och välmående.

    Jag är 35 med magrutor, så frågan är varför jag skulle välja en otränad och ohälsam person när jag lätt kan dra hem en fit 20-25 åring ?
  • Liberté
    Anonym (?) skrev 2020-03-25 21:00:52 följande:
    Det där med magrutor är också lite intressant. Män tror att det är bland det sexigaste de kan ha och att det får kvinnor att älska deras kropp. Men sanningen är att de allra flesta kvinnor tycker att det är sjukt fult med magrutor.
    Tala för dig själv.

    Som otränad och blekfet kvinna så ja , kanske men jag jagar inte sådana som dig och bland de folk som är fit och kan sin kost så är det bara ett plus.

    Tror du är i minoritet överlag, gå in på valfri pressbyrån och kolla kvinnotidningar med sk sexiga män inte fan står de där med en ölkagge och chipstuttar.

    Med andra ord är din åsikt i absolut minoritet både kulturellt och generellt.
  • Liberté
    Anonym (?) skrev 2020-03-25 21:29:07 följande:
    Haha lugna ner dig lite.

    Jag är en kvinna som har väldigt lätt att få killar, många tycker att jag ser bra ut. Så du har fel där.

    Nej, den åsikten delas definitivt inte av en minoritet, snarare majoritet! Jag har inte träffat en endaste kvinna som tycker att magrutor är attraktivt. Och vad menar du förresten med "kvinnotidningar"? Jag läser ganska mycket tidningar och har aldrig sett en sk sexig man med magrutor i tidningen.
    Att du har lätt att få killar och de säger att du ser bra ut har ingenting med att du kan behålla killar av högre standard.

    Man säger ALLTID att en tjej ser bra ut och för ONS är kraven inte speciellt höga för de flesta.

    Du kanske inte har träffat kvinnor som tycker det är attraktivt med en vältränad kropp men jag har det många gånger.

    Kan inte ens räkna de gånger någon random kvinna kommer och öppnar en konservation att hon vill känna eller klämma biceps, mage, lår osv.

    Jag läser inte kvinnotidningar, men gå in på pressbyrån.. kolla deras hörna mer specifik för kvinnor , kom tillbaka efteråt.
  • Liberté
    Anonym (Håller inte med) skrev 2020-03-25 21:42:58 följande:

    Ne, enligt mina upplevelser gillar inte män kvinnor med dessa så kallade kurvor. Är 161 cm. Vägde oftast mellan 50-60 kg mellan 18-25, ibland tränad, ibland otränad. Märkte att att jag fick mer uppmärksamhet när jag vägde närmare 50 och tränade än 60 och slapp. Efter 25 gick jag långsamt upp och hamnade till slut vid 70 kg vid 30 år. Då var de INGEN som kollade på mig trotts jag fixade till mig med smink, kläder och ändå ett bra självförtroende i botten. Blev singel och fick nog att känna mig som en val, tränade stenhårt 6 dagar i veckan med sträng diet. Märkte att ju fler kg som rann av mig och ju mer muskler som byggdes och började synas fick jag mer och mer uppmärksamhet. Lyckades hamna på 50 kg igen med massa muskler, nästan varenda kille, från 20 till gubbar vänder på huvudet när jag kommer. Så nej, den trenden är inte påväg bort, killar och män gillar smala kvinnor men vågar inte erkänna det.


    Precis vad jag säger. Killar gillar vältränade och hälsosamma tjejer som är smala.
    Skulle du ha kurvor skulle det mesta troligtvis vara fett och inte muskler som byggt dessa.

    En vältränad och kurvig tjej med relativt låg fett % är sällsynt med ack så vackert och sexigt.

    Det är mest otränade tjejer som har dålig spacial förmåga att tolka sin omgivning över tid som missar det du snappat upp.

    (ps. självklart finns det chubby chasers och så vidare för de som ska kommentera sådant)
  • Liberté
    Anonym (?) skrev 2020-03-25 21:51:03 följande:
    Jag kan absolut behålla killar av "högre standard" sluta uttala dig om sådant som du inte vet något om, du känner inte mig.

    Du kanske alltid säger det, men långt ifrån alla. Jag har inte ens ONS.

    Vältränad är inte synonymt med att ha magrutor, de flesta kvinnor gillar vältränade män, men INTE magrutor, det tycker de allra flesta är oattraktivt. Det kan jag garantera.

    "Kan inte ens räkna de gånger någon random kvinna kommer och öppnar en konservation att hon vill känna eller klämma biceps, mage, lår osv." Säger du inte emot dig själv lite här? Du skrev ju att män alltid säger att kvinnor ser bra ut och för ett ONS så är kraven inte speciellt höga. Det verkar ju även gälla kvinnor i ditt fall.

    Jag har kollat på pressbyrån många gånger när jag köpt tidningar, har aldrig någonsin sett en man med magrutor i tidningen i syfte att någon kvinna ska tycka att det är sexigt, förutom någon gång i en fjortistidning som jag läste i tidiga tonåren och det var inte ens fokus på magrutorna i tidningen.
    Du låter som en person som inte kan hålla folk av högre standard därav bitterhet, jag kan ha fel.

    Om du har ONS eller ej är lite skitsamma när JAG förklarar min poäng från en killes perspektiv, de kommer alltid säga att tjejen är attraktiv , söt , snygg för det kostar ingenting och är alltid ett plus.

    Angående att tjejer ska klämma och hålla på, ja.. att kvinnor är ytliga var min poäng  i mina inlägg till dig, från början till slut med allt jag skrivit till dig. Därav nästa sak du svarar på också har samma poäng som jag skrivit ovanför.
  • Liberté
    Anonym (Fattar inte heller) skrev 2020-03-25 21:50:19 följande:
    De flesta gifta kvinnor som ?behåller en man? är överviktiga, över 40 osv.

    Sorry. Många tjejer som är magra, mkt tränade osv är singlar. Vet inte vad det beror på.
    Har du någon statistik som stödjer det du säger ?

    själv har jag fått totalt annorlunda uppfattning att de som är 40 och vältränade och fit har valfrihet med partner medan de som inte är det tar första bästa och håller kvar allt de kan.

    Inte direkt ett plus i min bok.

    Folk ramlar av riktigt snabbt 30+ och växer åt alla håll och kanter om de inte väljer att begränsa sig på någto sätt.
  • Liberté
    Anonym (Fattar inte heller) skrev 2020-03-26 05:25:39 följande:
    1. Valfrihet? Vi pratade ju om kvinnor som är gifta (har behållit sin partner) Singlar är generellt smalare och mer vältränade och ja, för ett ONS eller att väcka ett snabbt intresse har dom en ?stor valfrihet? men jag skulle inte säga att det främst är bland män med ?kvalitet? för kvalitet för mig och många kvinnor är inte ett utseende utan själen och personligheten.

    Men det där med personlighet förstår du dig nog inte på. Jag gissar att du tror att jag menar ?snäll? (och då tänker du ?mesig?) och du förstår inte alls behovet av ett intellektuellt utbyte (prio 1), av att ha samma humor (jätteviktigt) och av att han är stabil (inte instabil) och pålitlig som person.

    Du snackar om ?magrutor? som om det öht är relevant i ett förhållande. För mig är det inte ens relevant för ett ONS. Attraktion ja, men jag attraheras inte av ytliga attribut som nån slags fetisch, isåfall var det när jag var yngre britpop-pojkar (men den tiden är förbi). Gärna smala killar med lite längre hår, skinnjacka, jeans. Inga muskler. Stort musikintresse.

    Idag har jag inte det idealet kvar.

    2. I din bok. Men är du ett plus i någons bok? Det låter inte som att någon har valt att behålla dig?

    3. Det var egentligen kvinnor vi pratade om. Jag är mer fysiskt attraherad av kvinnor men det som är fysiskt attraktivt för mig är inte deffade kroppar, det är avtändande. Både rent estetiskt, verkligen att känna på och sen är det avtändande att hon ens lägger massa tid på kost och träning, jag tycker det är ytligt och självupptaget.

    Det sexigaste jag vet är en lagom rund kropp. BMI som räknas som LÄTT övervikt på en naturligt kurvig kropp. Alltså inte fetma. Det är så upphetsande med en kvinna som är mjuk att ta på, mjuk att krama, mjuk överalllt.

    Jag har alltid dissat magra tjejer, jag vill inte ta på beniga axlar, knappt ha något att hålla om/hålla i osv, gillar inte platta bröst (eller silikon).

    Vill inte känna eller titta på en deffad mage med rutor, den ska vara mjuk och kvinnlig.

    Fattar som sagt inte hur tex Gwen Stefani är sexig. Eller modeller från Victorias secret. Förstår inte hur nån tänder på dom. Hellre Nigella alla dagar i veckan.
    Ja du säger samma sak som du sagt tidigare, vilket inte svarade på min fråga från början bara att du har en del åsikter om hur saker ska vara som du anser vara bäst.

    Detta är totalt ointressant för diskussionen eftersom du har en pool av folk som det baseras på 1.

    Du förstår inte hur många kan ha vältränade kvinnor som ideal istället för pluffsiga, det får stå för dig faktiskt. Borde inte vara så svårt att räkna ut varför.
  • Liberté
    Anonym (Fattar inte heller) skrev 2020-03-26 12:28:56 följande:

    Du bara yrar.

    Nej, seriöst, jag fattar inte varför. Eftersom jag tänder på kvinnor. På kvinnlighet, på att det är mjukt att ta på. Män är hårda, kvinnor är mjuka. Min mans höfter är beniga och han är muskulös. En kvinnokropp är mjuk, höfterna är runda och formade som en cello, låren är mjuka, magen är mjuk. Midjan är markerad men mjuk.

    En mans kön är hårt, en kvinnas är mjukt. Mäns bröst är hårda, kvinnors är mjuka.

    En spinkig, benig kvinna med hårda muskler är ingen kvinna för mig, det är en mindre man utan kuk...


    Alltså jag förstår inte ens vad du svarar... Du verkar ha svårigheter att plocka ut de vitala bitarna ur en text.

    Jag skriver det nu för 3e gången att jag skiter fullständigt i om du tänder på kvinnor eller skedar då det inte ens är vad jag försökt diskutera med det, smak är personlig alltså har jag ingen åsikt om det.
  • Liberté
    smulpaj01 skrev 2020-03-26 18:27:43 följande:
    Du bor på landsbygden antar jag? Jag befinner mig på landet just nu och jag har observerat att de flesta kvinnor (alla jag har sett/träffat) här är överviktiga.

    Jag är smal även i Stockholm men här på landet känner jag mig nästan exotisk.... Haha...

    Vet inte vad du har för umgänge men jag har nog aldrig träffat en kvinna som inte attraheras av magrutor på män. Jag tror dessutom att de flesta (alla?) mina manliga vänner föredrar smala kvinnor.
    Jag bodde i värmland i ~5 år och inte direkt i Karlstad.
    Aldrig sett så mycket feta och otränade människor i hela mitt liv, då kom jag ändå från en av Sveriges största städer.

    Jag hade inga förutfattade meningar om att folk generellt sett är tränade men blev chockad när jag under första dagen mötte 3 personer som alla kom i en fat-mobile (typ rullstol för folk som är så feta att de knappt kan gå).

    Aldrig ens sett en fat-mobile tidigare.
Svar på tråden Vad är det som är fint med att vara smal?