Inlägg från: Anonym (TP) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TP)

    Tänker sexuellt på andra män trots förhållande

    Hej, jag mår dåligt över mina tankar på andra män och behöver skriva av mig.

    Jag lever med min sambo sedan 5 år tillbaka och jag älskar honom otroligt mycket. Vi har ett stabilt förhållande, vi har bra sex och jag känner mig trygg med honom. Upp och ner har det gått emellanåt men vi älskar varandra. Under de senaste månaderna så har jag börjat se på andra män sexuellt. Jag brukar fantisera om att ha sex med andra män, vissa kollegor exempelvis. Jag småflörtar, gör iordning mig till jobbet och försöker vara snygg för andra män. Men när jag inser vad jag håller på med så mår jag så fruktansvärt dåligt. Tycker så synd om min sambo och känner mig hemsk och äcklig. Men jag kan på något sätt inte sluta. Ofta fantiserar jag på hur jag har sex med andra män och njuter av tanken. Vaarför håller jag på såhär? Finns det någon som känner igen sig i mig? Är det normalt att tänka på andra fast man är i ett förhållande? Usch mår så dåligt :(

  • Svar på tråden Tänker sexuellt på andra män trots förhållande
  • Anonym (TP)
    Tecum skrev 2020-03-26 21:15:10 följande:

    Att du fantiserar om att ha sex med män i din närhet är ett dåligt tecken, ett bevis på att du saknar något i ditt förhållande. Det blir verkligare och farligare än om du tänker på någon okänd, en skådespelare eller filmkaraktär. Plus att du tar ett steg till och flirtar.

    Vad hade du tyckt och känt om din sambo gjort likadant? 


    Min sambo har lite i bagaget tyvärr. Jag har förlåtit honom. Detta var 3 år sen. Så jag vet vad han hade känt. Men jag är inte attraherad på så sätt jag känner någon sorts kärlek för min kollega exempelvis. Detta jag upplever är endast sexuellt..
Svar på tråden Tänker sexuellt på andra män trots förhållande