• Danne1990

    Fantiserar om att se min sambo ha sex med en annan man

    Nån mer som fantiserar om att se sin fru/sambo ha sex med en annan man?

  • Svar på tråden Fantiserar om att se min sambo ha sex med en annan man
  • cerise81
    Erik79 skrev 2020-07-12 02:51:42 följande:

    Har fått se det några gånger, min bästa kompis som satte på min fru... underbart upphetsande


    Låter som ett drömscenario! Önskar att min man ville gå med på öppet förhållande. Tror det skulle berika vår relation att få nya erfarenheter sexuellt.
  • Erik79
    cerise81 skrev 2020-07-15 20:53:38 följande:

    Låter som ett drömscenario! Önskar att min man ville gå med på öppet förhållande. Tror det skulle berika vår relation att få nya erfarenheter sexuellt.


    Jo det var ett drömscenario... och det har verkligen gjort vårat sexliv bättre
  • Anonym (Party-boy)

    Vem går inte igång lite extra under samlaget eller innan eller i fantasin av att se sin partner bli djupt penetrerad av en stor kuk som är grov som en falukorv och mäter 35 cm på längden.

    Har nästan med alla seriösa förhållanden tänkt tanken och hetsats upp till gränsen för orgasm över att se den trånga fittan med den lika visuellt trånga musen med smala yttre läppar som döljer de inre och brukar kallas för streck-fitta.vidga sig stort, för att ta in den rejäla fantasi-kuken i sej och sen själv rida in den i sej så djupt hon klarar....

    För att krydda det hela har jag fantiserat om att jag tar ut kuken ur hennes mus  och styr in den i min mun och suger den så mycket jag klarar av innan jag  styr in den i hennes trånga fitta.

  • Nakenparet

    Ja. Gjort det under en längre tid och berättadedet för min sambo. Nu träffar vi andra och är väl sk swinger (även om jag ogillar ordet). Min tjej som först var starkt emot det gillar verkligen det lika mycket.

Svar på tråden Fantiserar om att se min sambo ha sex med en annan man