Inlägg från: Anonym (Hej20) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hej20)

    Gravid eller Missfall?

    Hej! Jag kände igen mig själv i din beskrivning! Är exakt i samma sits nu! Blött i en vecka innan bim den 5/4, brunaktig blod i alla dessa dagar. Ringde gyn o hon sa att jag ska ta grav test,men vågar inte riktigt att ta det än, vill vänta lite till.

  • Anonym (Hej20)

    Samtidigt så hade jag 5 dagar senare mens än beräknad. Så min sista menadg var 15/3 och jag började blöda exakt som du beskriver från 26/3 till o med idag. Men gyn sa att jag ska testa med gravtest, sen återkommer i mitten av april ang hur mensen har kommit igång och om det är normalt igen. Jag har läst mkt här på FL att många har plussat efter sånt, men tror om man nt plussar på Bim dagen då är chansen väldigt liten tyvärr. Jag har inga grav symtomer så tror nt alls att jag är gravid.

  • Anonym (Hej20)
    Anonym (Anonym) skrev 2020-04-01 18:34:54 följande:

    Låter INTE som ett missfall iaf utan en tidig mens! Om du har lite oregelbunden cykel är det ju inte särskilt oväntat heller, eller så har du en äl-blödning. Men missfall tror jag knappast.


    Efter jag har läst så mycket på FL om det i en vecka nu, har verkligen förstått att det behöver absolut inte vara missfall. Så oroa dig inte, ring barnmorskan låt de titta på det.
Svar på tråden Gravid eller Missfall?