Inlägg från: Richard1986 |Visa alla inlägg
  • Richard1986

    Blivit lämnad av min sambo.. Nu ensam med två små barn, varav den yngsta är endast 2 månader...

    Ja det är synd om era barn att det har blivit såhär. Men jag måste vara råärlig nu... Jag förstår att ni träffades genom sex och att ni båda är erfarna av ett öppet liberalt sexliv och har trivts bra med det förut. Inget fel i det så länge båda kan förhålla sig till spelreglerna. Även jag träffade mina barns mamma på så sätt.

    Men det ökar ju samtidigt risken att saker kan gå snett ifall en vill fortsätta med flera sexpartners men inte den andra. Och visst har det baserat på det du skriver funnits tecken på att det kunde gå såhär. Och du har ju också frivilligt utsatt dig för den risken genom att tillåta att det finns en annan kvinna i hans liv... Även om han har varit en bra Pappa (tidigare) så går det knappast att säga att han har varit en bra man. Inte till någon av sina 3 kvinnor. En bra man kan hålla på sina prioriteringar även om det innebär att man under vissa perioder i livet får acceptera ett kraftigt minskat sexliv pga graviditet och följdkomplikationer av det. Eran början var ju trots allt också resultatet av hans otrohet med dig mot sin fru...

    Ert förhållande är ju helt uppenbart slut. Det finns inget hälsosamt förhållande i världen som ser ut sådär. Så det är jättebra att du ska börja om OCH att barnen ska bo med dig. Det är säkert tillräckligt jobbigt för dem redan som det är, allra helst för den äldsta. Och det kommer inte att bli lättare om hans nya kvinna (för det är ju vad det alldeles uppenbart är nu och inte bara en älskarinna) väntar barn med honom med risken att han kommer ägna ännu mindre tid till sina äldre barn. Han ska givetvis kunna fortsätta träffa dom, de är inte det jag säger, men barn i den åldern behöver EN stabil och trygg plats i tillvaron. Inte flera.

Svar på tråden Blivit lämnad av min sambo.. Nu ensam med två små barn, varav den yngsta är endast 2 månader...