Inlägg från: Anonym (Samma här) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma här)

    Sen mens, ömma bröst och läckande vårtgård ar?

    Fantasifulltnamn skrev 2020-04-02 20:19:18 följande:

    Hallå!

    Jag skulle ha fått mens igår, men icke. Har haft ont i brösten ganska länge nu, tycker även de känns knöliga. Idag upptäckte jag när jag undersökte tuttarna att det kom ut gult och vitt sekret ur vårtgården. Vätskan var väldigt fet. Testade imorse men såg inget positivt test. Någon annan som haft såhär? Vad var det?

    Tillägg: får ibland ut någon droppe ur högra bröstvårtan. Haft så sedan sonen föddes för 6år sedan. Men nu kommer det "mer" än förr och har ont som sagt.


    Det är helt normalt efter att man har fött barn :) min dotter är snart 8 och jag får fortfarande ut samma som du när jag klämmer på brösten. Kollade upp detta på kk för ett antal år sedan och det var inget ovanligt! Men har du en gång varit gravid/ammat så går det snabbare för kroppen att börja producera "mjölk" (heter nåt annat har jag för mig) om du blir gravid igen och hormonerna kickar igång igen. Däremot fel än någon nedan som sa att det skulle vara svårare att bli gravid igen pga det, det gäller bara medan du fortfarande ammar :)
Svar på tråden Sen mens, ömma bröst och läckande vårtgård ar?