Inlägg från: mari123 |Visa alla inlägg
  • mari123

    Regeringen vill ta ett steg mot diktatur

    Diktatur eller inte men nog vill "någon" skapa förvirring? Häromdagen fick jag kliva på FRAM i min buss plötsligt igen.......och det var ju ovant! Funkade ju bra som det var men vem är jag att konstra. Nästa dag skulle jag ta bussen från sjukhuset och då var det till att kliva på BAK! Nåja, tänkte jag. Det är ju kanske för att det är sjukhuset det handlar om(?). IDAG åker jag en buss till stan, kliver på fram och åker en annan hem från köpcentret och ska kliva på BAK! (detta är inte ett livsviktigt problem men liksom WHAT?) Är det bara här i Sundsvall?

  • mari123
    KillBill skrev 2022-02-22 18:22:13 följande:
    arbetet.se/2022/02/22/i-sd-paradiset-rensas-biblioteken-pa-bocker/

    "Men den nya bibliotekschefens uppgifter om 1 000 utrensade böcker var helt fel. (Den gamle bibliotekschefen köptes 2019 ut efter 20 år för att hon inte var tillräckligt lojal mot det nya SD-styret). Sanningen var alltså att hela 17 000 böcker rensades ut från Sölvesborgs bibliotek"


    FAST utrensade böcker finns ju kvar i bibliotekens magasin om man frågar efter dem. Häromdagen kollade jag bara av ett infall om det fanns några böcker av Margaret Yorke på min "bibla". NÄ fanns inte en enda. Tiden går. ALLA böcker får inte plats. Hur skulle det se ut!
  • mari123
    KillBill skrev 2022-02-22 19:05:09 följande:
    Lyssnade på ett reportage på radio igår. Dessa böcker är slängda och kommunen vägrar att visa visa en förteckning på de boktitlar som slängts.
    "slängda"? VAR? Vilka titlar skulle detta handla om? Lägg ner
  • mari123
    Padirac skrev 2022-02-22 23:09:36 följande:
    För de som tror att diktatur är en fråga om att befolkningen inte i förväg kan veta om de ska kliva på fram eller bak på bussen återstår en hel del att lära sig om diktatur.

    För de som tror att det finns 'någon' som vill skapa förvirring med att befolkningen inte i förväg kan veta om de ska kliva på fram eller bak på bussen återstår en hel del att lära sig om svensk förvaltning och upphandligt av busstrafik.

    Pratet omatt regeringen vll införa diktatur i Sverige är inget annat än löjeväckande - jag är helt säker på att du håller med om detta.
    Självklart tror jag inte att Sverige går mot diktatur...........är bara fullständigt URLESS på C19. Det räcker nu.
  • mari123
    nihka skrev 2022-02-23 19:36:15 följande:
    Buhuhu. Man kom på ditt SD med att syssla med utrensning utifrån den egna politiska agendan på biblioteket i Sölvesborg.

    Klart du mycket hellre vill att ingen pratar om det och låtsas att det är normalt att 25% av alla böckerna slängs i containrar. 17 000 böcker. Ihop med konst SD inte godkänner.

    Kan ni inte bara en enda jävla gång står för vad ni gör.
    Är det SD som regerar?
  • mari123
    KillBill skrev 2022-03-31 12:12:27 följande:
    Corona är här för att stanna och vi kommer nog få se många fler "vågor" men eftersom befolkningen nu i högre grad är vaccinerade så kommer effekten inte bli värre än en vanliga influensor. 
    Kommer det finnas VANLIGA influensor i framtiden? Det är en viktig fråga tänker jag.
  • mari123
    nihka skrev 2022-03-31 21:12:52 följande:
    Naturligtvis. Man kan också få cancer samtidigt som en virusinfektion. Det ena utesluter inte det andra. Så klart.
    "Cancer"? Okeeeeej.............
  • mari123
    KillBill skrev 2022-03-31 23:30:27 följande:

    Såg ni debatten mellan Ygeman och Åkesson i kvällens Aktuellt? Det är så pinsamt och korkat att Åkesson ljuger. Förstår han inte att vanligt folk med en snabb sökning kommer konstatera att han ljög? Hoppas att media följer upp hans lögner och att media ställer honom mot väggen för hans rasistiska snack om att flyktingar från andra länder inte är riktiga flyktingar. 


    Och du tycker Ygeman var stark och trovärdig?
Svar på tråden Regeringen vill ta ett steg mot diktatur