Inlägg från: Anonym (Nina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nina)

    Har jag blivit en rasist? Ställde upp som volontär för Härbärget för EU-Medborgare.

    Man är inte rasist bara för att man ogillar hur en människa beter sig. Du ogillar dessa människor för att de betett sig illa mot dig. Jag gissar att du ogillat dem oavsett ursprung pga deras beteende.
    Dock så blir det ju rasistiskt om du dömer alla andra med samma ursprung efter just dessa människor. Gör du det?

  • Anonym (Nina)
    Anonym (.) skrev 2020-04-06 19:49:58 följande:
    Det tror jag inte. Jag vet inte. Jag har slutat skänka pengar i alla fall och ingen lust att prata med någon av dessa människor.

    Men mest känner jag en frustration när dessa människor jag ''känner'' ifrån Härbärget som kommer fram till mig och agerar som polare bara för att de känner en bekvämlighet att tjata och fråga om det är okej att jag går till bankomat och drar ut pengar om det nu är som så att jag inte har något löst på mig. Jag tycker det är så fräckt. Det var så otroligt många som beteende sig likadant. De var oberoende av varandra, tror jag. Så jag har ibland tankar vad dessa människor gör på sina ''fritid'' när de inte tigger. Vad har de gjort m.m. De var inte direkt snälla och väldigt respektlösa i Härberget. Jag var seriöst ledsen där....
    Man måste inte skänka pengar och jag förstår att du är ledsen och besviken. Säg nej när de frågar om pengar och gå därifrån.
Svar på tråden Har jag blivit en rasist? Ställde upp som volontär för Härbärget för EU-Medborgare.