• Anonym (Tråkigt)

    Han kommer alldeles för fort

    Har varit ihop med min kille i typ ett halvår nu och när vi har sex så kan han komma på typ 5 min, innan jag ens hunnit komma igång ordentligt.

    Vi har pratat om detta men det blir ingen skillnad. Han säger bara förlåt och att han inte kan hjälpa det. Jag vet inte vad jag ska göra för jag vill också komma med honom, inte behöva onanera mig till en orgasm eller bli skickad till en som han iofs oftast gör. Det blir lite avtändande när han kommer så där fort.. Och jag börjar känna att det inte är kul att ha sex med honom längre. Vi kör missionären 5 min sen är det slut....

    Har ni killar några bra tips till honom? Trodde detta var något män mognade sig i men han är 41!!

  • Svar på tråden Han kommer alldeles för fort
  • Gameofthrones
    Anonym (Tråkigt) skrev 2020-04-07 12:33:12 följande:
    Jag har inte ens nämnt något om att dumpa honom, jag ber om hjälp för vad jag/vi kan göra. Vad är ditt problem egentligen?
    Du klagar på att han kommer för fort, va en person/kvinna som lär han bli bättre i sängen, istället för klaga
  • Ukklavek

    Rid honom och säg åt honom att bara slappna av, du kan styra allt själv, tempo/djup/hårdhet.

    Be honom testa cialis och dapoxetin, funkar alldeles för bra när min man vill retas med mig

  • Anonym (P)

    För det första. Se till att ha långt förspel så du blir riktigt våt. Det blir en väldig skillnad på känsligheten hos mannen.

    För det andra, om långa förspel är omöjligt, använd olivolja som glidmedel, det tar ner känsligheten med. Huruvida det är bra för fittan får du ta med gyn. Tror inte det är några problem men det funkar bra för att hålla nere känsligheten.

  • MRqk

    Jag lider av samma problem, va tillsammans med tjejen i 14 år. Anledningen för mig är att jag blir så överkåt. Ett Tips är att be honom runka innan ni har sex. Låter kanske fel men det funkar för mig. Alternativet är att ha sex flera gånger. Första gången kommer han kanske på 5, nästa gång efter en 10 min eller så så kommer han kanske på 10-15min

  • Anonym (J)

    Om man skulle till att hota honom lite fort då det börjar närma sig kanske det går över.

  • TL12

    Kommunikation mellan er 2 är a och o

    Ställ inte krav

    Se det lättsamt som en lek ta sexet med en klackspark

    Våga prata om vad du gillar utan att det känns som ett krav

    Ex lek med honom tala om för honom vad han ska göra , vad du gillar , han kanske inte ska stoppa in den förrän du känner dig nöjd , börja i rätt ände på sexet så att säga.

    Ha sex ofta under en period så att det inte känns som en jätte grej för honom.

    Lek sex , kanske ge honom beröm eller stöna rejält när det är skönt så han vet

    Bekräftelse är viktigt om det har varit bra sex för dig ...eftersom han vet att du är missnöjd

    Tjoho testa ...lek , glädje....kommer bli kanon

    Finns ju små vibratorer ...helt fantastiska manicker.

    Hej

  • Liberté

    Han får väl fan se till att träna upp sin kontroll över pc musklerna eller deras styrka?

    Ungefär som att säga att man inte kan klara av att springa 5km som vuxen utan handikapp, varenda person klarar det även om vissa har svårare än andra.

    Ligger man otroligt dåligt till med kontroll över sitt kön och musklerna runt detta så får man träna tills man blir bättre.

  • Anonym (Abc)

    Vi har nog aldrig 5 minuters penetration, bara om min partner är full och har svårt att komma och då blir jag uttråkad.

    Det mesta av sexet är innan själva penetrationen och han får mig att komma (ofta flera gånger) innan han ens stoppar in den. Penetrationen är bara ett slut i en längre lek.

  • Anonym (Tråkigt)
    Gameofthrones skrev 2020-04-07 15:28:54 följande:

    Du klagar på att han kommer för fort, va en person/kvinna som lär han bli bättre i sängen, istället för klaga


    Du är den enda här som går mot attack när jag ber om råd för vad jag kan göra för att förbättra min och killens sexliv. Jag sitter inte och klagar och gnäller utan jag ber om råd, ganska uppenbart för de flesta här. Men du är väl en sån där stackare som bara inte kan låta bli att trycka ner andra. Lika bra att du bara slutar skriva här då du endast kommer med nedlåtande kommentarer.
  • Anonym (Tvärtom)
    Anonym (Tråkigt) skrev 2020-04-07 10:46:38 följande:

    Har varit ihop med min kille i typ ett halvår nu och när vi har sex så kan han komma på typ 5 min, innan jag ens hunnit komma igång ordentligt.

    Vi har pratat om detta men det blir ingen skillnad. Han säger bara förlåt och att han inte kan hjälpa det. Jag vet inte vad jag ska göra för jag vill också komma med honom, inte behöva onanera mig till en orgasm eller bli skickad till en som han iofs oftast gör. Det blir lite avtändande när han kommer så där fort.. Och jag börjar känna att det inte är kul att ha sex med honom längre. Vi kör missionären 5 min sen är det slut....

    Har ni killar några bra tips till honom? Trodde detta var något män mognade sig i men han är 41!!


    Personligen föredrar jag när killar kommer ganska fort. Jag tycker det är avtändande om det tar tid och undrar om de inte tänder på mig. Så se det som en komplimang.

    Kan han inte köra igång igen efter att han kommit? Det brukar vara lättare att hålla ut då.
  • Anonym (Piller)

    Jag har haft dom problemen tidigare. Med ålderns rätt (60+) behöver jag potenspiller för att bli riktigt hård. pillerna har också den egenskapen att jag blir betydligt mer uthållig. Sen brukar jag ligga stilla med kuken inne i min fru ganska länge utan att jucka.  Skönt att känna sig omsluten av en kvinnokropp.  Prova det

  • Aikido

    Ni skulle kunna testa ett chockhalsband för hundar. När det är nära för honom trycker du på knappen och ger honom en stöt. Fast det är klart, gillar han smärta kan det ju få motsatt effekt.

  • Anonym (Piller)

    Säg till honom att dra sig ur när han är nära att komma. Sen kan han fortsätta tillfredsställa dig med med tunga och fingrar för att sen fortsätta med kuken I fittan. Så kan han hålla på ett par gånger så du hinner med och få orgasm. En annan metod är att använda kondom det minskar känslan i kuken. När han vill spruta kan han dra av kondomen 

  • Anonym (Linnea)

    När jag och numera sambon började ses kom han ibland innan han ens hunnit stoppa in den. Han tyckte detta var enormt jobbigt medans jag faktiskt mer kände mig smickrad är frustrera. Så småningom tog jag upp det och vi började tillsammans försöka med olika grejer (jag runkade/sög till han var på gränsen och slutade osv). Från det så kan han nu kontrollera sig helt sjukt bra.

  • Anonym (Ok tid)

    Skulle bli överlycklig om min pojkvän sedan två år tillbaka klarade 5 minuter. Min klarar som bäst 2 minuter och det är inte ofta...

  • Perjonsson

    5min suck, jag ta snaraer 1tim o 5min och då hade mittex fått 3 O.

    5min är åt fanders och att han ska avnväda 1-4 kådisar är bökigt dyrt trist.

    Men det finns typ tjocka kondomer i silicone som har div struktur oknottror på sidan. Skulle kanke inte kalla det kådis utan snrare en hylsa att trä på med e hål i toppen och med syfte att minska känslan för han och öka för henne.

    Finns på aliexpess o wish hittade massa

    m.aliexpress.com/item/33055252700.html&spm=a2g0n.search-amp.list.33055252700&aff_trace_key=a07a8e9a52f7419a9227b27bc223224e-1586528288644-05016-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=7096amp-Xt8BCHO3Led9fj8RNjeDGw1586528319704&browser_id=6ccb9222183b4f54ac234d53e44702d6&is_c=N

    m.aliexpress.com/item/32986040521.html&spm=a2g0n.search-amp.list.32986040521&aff_trace_key=a07a8e9a52f7419a9227b27bc223224e-1586528288644-05016-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=7096amp-Xt8BCHO3Led9fj8RNjeDGw1586528319704&browser_id=6ccb9222183b4f54ac234d53e44702d6&is_c=N

    Men sen är det tyvärr vanligt att kvinnor i sitt liv varit alldeles för dåliga på att på egen hand med lika dildosar träna upp sin sexualitet för att finna sin egen kropps trigger punkter/teknik för att hitta starkare orgasmer men även snabbare o fler.

    Gör detta ni alla.

    Min senaste sambo tyckte det var skämmigt att jag köpte sexleksaker åt henne men jag älskade ligga där nere o göra det skönt för henne till orgasmer som blev helt galet starka.

    Men i ditt fall kan han sluta när du är några minuter från din 3de orgasm och då kan han snabbt klättra på dej o göra sina 5 minuter.

  • Anonym (Snabbis)

    Min sambo är likadan, vi har testat massa tekniker bla att runka/suga innan eller köra flera gånger, men kommer lika snabbt varje gång. Vi brukar alltid ha långt förspel där vi båda brukar komma ett par gånger innan vi tar den penetrerande biten. Och även om det vore skönt med lite längre av den biten, så är jag nöjd ändå. Vi har sex flera gånger i veckan så. Värre var det med ett ex, han kunde köra på i 1,5 timme, samma ställning, samma rytm, inget förspel. Kom aldrig, och jag var så uttråkad att jag nästan somnade. Tacka vet jag variation!

Svar på tråden Han kommer alldeles för fort