• lazlo09

    Problem med pruttande flickvän

    Illaluktande fisar under tiden man knullar är ju skitäckligt. Skulle det hända någon gång ibland så visst, shit happends.

    Men återkommande? Äter hon som en sophög dvs bröd, pizzor, godis m.m? Är hon fet? Är man fet äter man alldeles för mycket vilket i sig ger rutten mage.

    Är hon normalviktigt med normala födointag så förklara att det inte är trevligt när det händer och be henne ta minifom eller dimetikon (samma sak) som är receptfri kapsel som också kan fås på recept om så önskas. Denna tar hon 3-4ggr om dagen och det bör bli bättre inom 2 veckor.

    Är hon fet eller äter sopor så hitta en annan kvinna.

  • lazlo09
    geekfaith skrev 2020-04-08 10:57:30 följande:
    Kosthållning är en sak som kan spela in, absolut. Men hon äter en balanserad kost så skulle inte koppla det till det. Hon har heller inga mag och tarm sjukdomar som skulle kunna vara en möjlig orsak. Förstår dock inte kopplingen du gör mellan en kvinnas vikt och hennes fisar? 
    Man blir inte överviktig utan anledning, man måste äta för mycket under lång tid. Och äter man för mycket under lång tid så är magen och tarmarna givetvis mer aktiva vilket kan resultera i många fisar.

    Hon kanske är svagt laktosintolerant?
  • lazlo09
    Anonym (Fey) skrev 2020-04-08 20:42:39 följande:
    Överviktiga skulle alltså fisa mer? eh kul teori men inte logisk. 
    Logiskt är precis vad det är. Mer mat = mer mat som skall brytas ner = magen jobbar mer = tarmarna jobbar mer = mer fisar.

    Du är fet och känner dig träffad.
Svar på tråden Problem med pruttande flickvän