Inlägg från: Anonym (Hold my beer) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hold my beer)

    Hur ta reda på om ens partner är otrogen?

    Han låter ju helt sjuk i huvudet. Den där skulle jag inte lägga mer energi på.

  • Anonym (Hold my beer)

    En person som föreslår att du ska suga av din dotters pojkvän, behövs mer förklaring?? Spring ffs.

  • Anonym (Hold my beer)
    Anonym (Ambivalent) skrev 2020-04-13 15:19:20 följande:

    Jo ni har säkert rätt.... Men jag trivs ihop med honom ? han behandlar mig väl och ger mycket kärlek som jag behöver då jag haft det jobbigt med barnen och deras pappa.

    Det där med dotterns pojkvän sa han efter att vi druckit en del vin och pratat sex och jag berättat att min dotter och jag pratat om sex. När jag blev förbannad över hans kommentar sa han att bara skämtat...

    En annan sak är att han gärna vill att jag ska ha nylonstrumpor, tight klänning, röda naglar och läppstift för det är en signal att jag vill ha sex och då känner han sig säker på att jag vill ha honom. Jag går med på det ibland för hans skull men egentligen hatar jag det, känner mig som en slampa då... får ofta höra att han tycker jag är sexig osv och han vill alltid ha sex.

    Dock så säger han även att han älskar mig och vi gör en massa andra saker ihop också...

    När jag frågat om hans tidigare otrohet sa han att det var för att frun inte hade tid med honom, han behövde bekräftelse...

    Svårt det här.

    Jag vill verkligen ha bevis för att han är otrogen men han kanske inte ens är det, han säger att jag ger det han behöver. Dvs sex och bekräftelse.

    Kommer troligen fortsätta söka igenom mobilen.... vågar inte installera spionprogram i hans mobil även om jag skulle vilja.


    Klart han sa att det var ett skämt ang dotterns kille, klassisk undanflykt. Äckel är vad han är.

    Du trivs med honom, men han vill att du ska se ut som en slampa..? Vet han att du tycker så?

    Vad händer om du slutar klä dig som om du vore redo för Malmskillnadsgatan, känner han att han inte får bekräftelse då eftersom han då inte fattar när du vill ha sex och söker det hos andra istället...? Det är inte hans ex fel att han knullade runt, det var hans eget val och han söker ursäkter genom att skylla på henne istället för att ta ansvar för sina egna handlingar. På samma sätt skulle han hitta brister hos dig också om han skulle vilka ligga runt igen.

    Det finns många bra killar där ute som kan ge dig kärlek. Och att säga att man älskar någon betyder inte att man gör det.
Svar på tråden Hur ta reda på om ens partner är otrogen?